Η σπατάλη νερού ιδιοκτήτη σκάφους στον Αστακό - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή, 28 Ιουλίου 2019

Η σπατάλη νερού ιδιοκτήτη σκάφους στον Αστακό


Η προκλητικότητα χθες το απόγευμα ιδιοκτήτη σκάφους που έχει αγκυροβολήσει εδώ και λίγο καιρό μόνιμα στον Αστακό, η οποία παράλληλα συνοδεύονταν από μια περιφρόνηση προς τους κατοίκους του Αστακού, ξεπέρασε τα όρια της ανοχής και της υπομονής.

Από τις 8:19 έως τις 8:47 (πάντα μ.μ.) καθάριζε (έπλενε) το σκάφος του με το πιεστικό που διέθετε, καταναλώνοντας δεκάδες όγκους κυβικών νερού, το οποίο είναι τόσο πολύτιμο για την διαβίωση των κατοίκων και το οποίο η πλειοψηφία των Δημοτών όχι μόνο το πληρώνει, αλλά το χρυσοπληρώνει!!!!!!! 

Εκμεταλλευόμενος την δωρεάν παροχή (άραγε γιατί) που παρέχει το Λιμενικό ταμείο σε όλους τους ιδιοκτήτες Έλληνες και αλλοδαπούς, μεγάλους και μικρούς (με την έννοια του όγκου και μήκος σκαφών) καθάριζε τις εξωτερικές επιφάνειες του σκάφους του αδιαφορώντας για τα τόσα ενοχλητικά βλέμματα που τον παρακολουθούσαν. Προφανώς η δωρεάν παροχή του παρείχε τον εφησυχασμό για την ποσότητα νερού που θα κατανάλωνε, διότι αν το αγκυροβόλιο ήταν σε άλλο λιμάνι ή θα περιόριζε στο άκρως απαραίτητο όγκο κατανάλωσης ή θα πλήρωνε δεκάδες ευρώ. Φυσικά ο "καταναλωτής" δεν είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος ο οποίος δέχεται το συγκεκριμένο "ευεργέτημα" αλλά και δεκάδες άλλοι, οι οποίοι (τουλάχιστον οι περισσότεροι εξ' αυτών) διαθέτουν την αίσθηση της ντροπής και της αρνητικής δημοσίευσης και περιορίζουν τη χρήση και την κατανάλωση με πολύ διακριτικούς τρόπους. 

Η χθεσινή απαράδεκτη, αλαζονική αλλά και έξω από κάθε έννοια συνείδηση καταναλωτή, ξεπέρασε τα όρια. Ας ελπίσουμε ότι η ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΗ που θα προβεί ο νέος Υπεύθυνος για το Λιμενικό Ταμείο θα είναι η κατάργηση της δωρεάν παροχής ρεύματος και νερού σε όλους ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. 

Φυσικά για την αντικειμενικότητα και την όποια τυχόν αμφισβήτηση για το πιο πάνω γεγονός υπάρχουν και οι φώτο μαζί με τις μαρτυρίες των θαμώνων των καφέ. Θέλω να ελπίζω ότι ο κύριος αυτός τουλάχιστον θα ζητήσει ένα συγνώμη από τους κατοίκους του Αστακού και κυρίως σε όσους είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Περιμένοντας (θεωρητικά πάντα) καλύτερες ημέρες ευελπιστούμε ότι τέτοια φαινόμενα δεν θα ξανά εμφανιστούν.

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad