Αποχωρεί από την προεδρία του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού ο Αποστόλης Ντίνος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

14 Αυγούστου 2019

Αποχωρεί από την προεδρία του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού ο Αποστόλης Ντίνος


Αποχωρεί από την προεδρία του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού ο Αποστόλης Ντίνος


Φίλες και φίλοι

Μετά από τρία χρόνια στην προεδρία της αγαπημένης μας ομάδας του ιστορικού ΗΡΑΚΛΗ Αστακού, σας ανακοινώνω την απόφασή μου να παραιτηθώ από την προεδρία, παραμένοντας όμως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου. Κάνοντας μια αποτίμηση του διαστήματος αυτού των τριών χρόνων, θεωρώ ότι υπήρξε δημιουργικό. Μαζί με τους εκλεκτούς συνεργάτες μου υπηρετήσαμε τις αξίες του αθλητισμού, δώσαμε τη δυνατότητα στους νέους της περιοχής να αθλούνται και να αγωνίζονται κάτω από υγιείς συνθήκες καλλιεργώντας πνεύμα νικητή αλλά και σεβασμό στον αντίπαλο όπως απαιτεί ο αθλητικός πολιτισμός. Αυτά τα 3 χρόνια, ένα στη Β’ και δύο στην Α’ κατηγορία, ήταν για μένα μια πολύ δημιουργική περίοδος γεμάτη συγκινήσεις. Αναβαθμίσαμε τις γηπεδικές εγκαταστάσεις, τιμήσαμε παλιές δόξες του συλλόγου, ποδοσφαιριστές και παράγοντες, και κάναμε ότι ήταν δυνατόν χωρίς να λογαριάσουμε κόπο και έξοδα.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους παράγοντες που συνεργάστηκα μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ τους χορηγούς της ομάδας μας που ποτέ δεν μας αρνήθηκαν την βοήθειά τους σε δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα μας στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες και να τους καλέσω να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα γιατί τους έχει ανάγκη.

Αφήνω την ομάδα σε νέους ανθρώπους, άξιους με όρεξη πείσμα και μεράκι και πάνω από όλα ανθρώπους που αγαπάνε τον ΗΡΑΚΛΗ. Τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα που υπηρέτησα επί μακρά σειρά ετών.

Σας ευχαριστώ όλους 
Αποστόλης Ντίνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad