Υπενθύμιση για τις οφειλές στον Δήμο Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Αυγούστου 2019

Υπενθύμιση για τις οφειλές στον Δήμο Ξηρομέρου


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

Ο Δήμος Ξηρομέρου στα πλαίσια του Ν. 4611/2019 άρθρο 110 (ΦΕΚ 73/17-5-2019 τεύχος Α'), ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που θα βεβαιωθούν έως και δύο (2) μήνες από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου. Στον ανωτέρω Νόμο ορίζεται ως προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση, η 17η Σεπτεμβρίου 2019 (άρθρο 111 Ν. 4611/2019).

Συγκεκριμένα:

Α. Οι οφειλές δύνανται να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό από τις προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που τις επιβαρύνουν.

Β. Για την υπαγωγή στη ρύθμιση πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση. Οι επόμενες δόσεις καταβάλλονται έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα των επομένων μηνών από την ημερομηνία αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση.

Γ. Το ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης της ρύθμισης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των είκοσι (20,00€) ευρώ.

Δ. Η καθυστέρηση καταβολής δόσης συνεπάγεται την επιβάρυνση αυτής με μηνιαία προσαύξηση 5% επι του ποσού της δόσης απ την επόμενη τη ημέρας που όφειλε αυτή να καταβληθεί. Η ρύθμιση καταργείτε εάν ο οφειλέτης δεν καταβάλλει τρεις (3) συνεχόμενες δόσεις ή καθυστερήσει την καταβολή της τελευταίας δόσης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο εσόδων του Δήμου Ξηρομέρου, στους αρμόδιους υπαλλήλους Σκαπέτη Ιωάννα και Ντίνο Θωμά στα τηλέφωνα 2646-360539 και 2646-360544.

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΣΟΔΩΝ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad