Το επετειακό βιβλίο της ΠΑΝ.ΣΥ. με τίτλο: «ΠΑΝ.ΣΥ. 30 χρόνια προσφοράς (1989-2019)» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Σεπτεμβρίου 2019

Το επετειακό βιβλίο της ΠΑΝ.ΣΥ. με τίτλο: «ΠΑΝ.ΣΥ. 30 χρόνια προσφοράς (1989-2019)»


Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ) με αφορμή τα 30 χρόνια παρουσίας της στο πολιτιστικό χάρτη του νομού μας, εξέδωσε το επετειακό της βιβλίο με τίτλο:

ΠΑΝ.ΣΥ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ(1989-2019) 

Το βιβλίο παρουσιάζει την εικόνα, την εξελεγκτική πορεία και τις αξίες που υπηρέτησε η ΠΑΝ.ΣΥ στη τριαντάχρονη πορεία της. Αναδεικνύει το ρόλο του εθελοντισμού μέσα από ποικίλες δραστηριότητες και έργα, των εκατοντάδων μελών των πολιτιστικών συλλόγων και των ομοσπονδιών, με στόχους τη σύσφιξη των σχέσεων των Αιτωλοακαρνάνων ετεροδημοτών, την επαφή με τη γενέτειρα, την διάσωση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και την προώθηση των θεμάτων που ενδιέφεραν και απασχολούν το Νομό μας.

Επιστημονικές και θεματικές ημερίδες, συνέδρια, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις βιβλίων, ενημερωτικές εσπερίδες, ψηφίσματα θέσεων για θέματα του Νομού, παρεμβάσεις στην κρατική εξουσία για θέματα Νομού, εθελοντικές δράσεις περιβάλλοντος και ανθρωπισμού, τιμητικές βραβεύσεις συμπατριωτών μας, χορευτικές ομάδες, θεατρικές παραστάσεις, Αιτωλοακαρνανική γιορτή, ανταμώματα και πολλές άλλες δραστηριότητες και παρουσίες.

Όλη η πορεία και η δράση της της σε ένα βιβλίο ,για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι Νέοι!

Είναι σημαντικό για κάθε τόπο στην ιστορική του διαδρομή, να έχει δραστήριους φορείς πολιτισμού και εθελοντικής προσφοράς, για το κοινό καλό και για όσα προάγουν τον άνθρωπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad