Την 5η θέση κατέκτησαν οι Παπαζώη Δέσποινα και Μαύριακα Παναγιώτα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Taekwondo - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


21 Σεπτεμβρίου 2019

Την 5η θέση κατέκτησαν οι Παπαζώη Δέσποινα και Μαύριακα Παναγιώτα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Taekwondo


Ο δραστήριος Σύλλογος του Αστακού συμμετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα TAEKWONDO που διεξήχθη την 14/15 Σεπτεμβρίου 2019 στην πόλη ΣΑΜΟΚΟΒ της Βουλγαρίας με δύο αθλήτριες: Την ΠΑΠΑΖΩΗ Δέσποινα και την ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα.

Και οι δύο ταλαντούχες αθλήτριες κατάφεραν να φτάσουν στα προημιτελικά σημειώνοντας νίκες με μεγάλα σκορ και να κατακτήσουν την 5η θέση, αγωνιζόμενες την πρώτη ημέρα του πρωταθλήματος κατά την οποία στην γενική κατάταξη την 1η θέση κατέλαβε η ΤΟΥΡΚΙΑ, την 2η η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ και την 3η θέση η ΕΛΛΑΔΑ.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ είχε την τιμή να συμμετέχει και να συνταξιδέψει με μια δυναμική ελληνική αποστολή, την οποία αποτελούσαν 19 μέλη Δάσκαλοι και μαθητές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και να μοιραστεί μαζί τους όμορφες στιγμές, εμπειρίες και επιτυχίες.

Η συμμετοχή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα και η θέση που κατέλαβαν οι αθλήτριες του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ σηματοδοτεί μια αισιόδοξη πορεία για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο που μόλις άρχισε, με καινούργιους στόχους, καινούργια όνειρα, εμπειρίες και ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της αποστολής για όλα αυτά που μοιραστήκαμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας και της παραμονής μας στη Βουλγαρία, να συγχαρούμε όλους τους αθλητές της μεγάλης παρέας μας, και να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει αρχές Οκτωβρίου στην Ισπανία.

Επίσης, με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε για το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει σχετικά με τις καινούργιες εγγραφές στο σύλλογο και για τα δύο αθλήματα που καλλιεργεί το TAEKWONDO και το KICK BOXING. Οι εγγραφές και για τα δύο αθλήματα συνεχίζονται και ευχόμαστε στους νέους αθλητές καλή αρχή και καλή πορεία ως μέλη του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ.

Δελτίο Τύπου 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad