Εκδηλώσεις του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


21 Σεπτεμβρίου 2019

Εκδηλώσεις του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών


Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών στην προ ημερών συνεδρίαση του αποφάσισε πέραν των άλλων θεμάτων και τα εξής:

1) Να πραγματοποιήσει εκδρομή στον Αστακό το 4ημερο της 28ης Οκτωβρίου (αναχώρηση στις 25/10 - επιστροφή στις 28/10). 

Παρακαλούμε πολύ δηλώστε συμμετοχές στα τηλέφωνα που αναγράφονται πιο κάτω αλλά και στο mail του Συλλόγου ΕΓΚΑΙΡΑ, διότι πιθανόν να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή. Εάν ο αριθμός των δηλωθέντων ξεπεράσει τον αριθμό θέσεων ενός λεωφορείου και υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή, ενδέχεται να δρομολογήσουμε και ένα μικρό λεωφορείο. Για να έχουμε όμως μια εικόνα στο που θα κινηθούμε κάτι που θα είναι χρήσιμο για να διεξάγουμε τις διαπραγματεύσεις με το Τουριστικό γραφείο για το κόστος μεταφοράς, ευχής έργον είναι όσοι έχετε αποφασίσει ήδη την μετάβασή σας να μας ενημερώσετε (όπως αναφέρεται και πιο πάνω) ΕΓΚΑΙΡΩΣ.

Σας πληροφορούμε ότι και εφέτος θα πραγματοποιηθεί το έθιμο της λαμπαδηδρομίας με αποκορύφωμα το κάψιμο του ΟΧΙ. Εξυπακούεται ότι και στην συγκεκριμένη εκδήλωση μπορείτε όσοι θέλετε να δηλώσετε συμμετοχές για να έχουμε μια εικόνα του συνολικού αριθμού δεδομένου ότι ο αριθμός των δαδών είναι συγκεκριμένος.

Τα τηλέφωνα είναι τα εξής:

- ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ 6977267078-6944674225
- ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 6974815660
- ΓΩΓΩ ΣΟΥΡΛΑ 6982191427

E-mail: sylloogosastakioton1@gmail.com

2) Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών αποφάσισε να διοργανώσει μια εκδήλωση - συγκέντρωση με την Αστακιώτικη Νεολαία που ζει, (εργάζεται ή σπουδάζει) στην Αθήνα, στο εξαιρετικό και πασίγνωστο Cafe-Club-Shop HARD ROCK στο Μοναστηράκι. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους τους νεολαίους είτε είναι μέλη του Συλλόγου είτε όχι. 

Αντικείμενο της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι η γνωριμία των Νεολαίων με τα μέλη του Δ.Σ., η γνωριμία μεταξύ των παιδιών, η συζήτηση για τα προβλήματα του Αστακού καθώς και η συμμετοχή τους είτε (μελλοντικά) μέσα από το Δ.Σ. είτε εθελοντικά στις διάφορες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουμε. Ζητάμε από όλους όσους λάβουν αυτό το μήνυμα-πρόσκληση να το μεταφέρουν και σε δικούς τους φίλους οι οποίοι πιθανόν να μην είναι στην λίστα μας που θα το κοινοποιήσουμε.

Θέλουμε όσο μεγαλύτερη συμμετοχή, η οποία θα έχει ένα δυνατό θετικό αντίκτυπο απέναντι στα διάφορα αρνητικά σχόλια για την νεολαία μας.

Η εκδήλωση αυτή είναι προγραμματισμένη για τον Νοέμβριο αφενός μεν για να προετοιμαστεί καλύτερα από πλευράς Συλλόγου αφετέρου δε να υπάρξει αρκετός χρόνος για περισσότερες συμμέτοχες.

Όσοι φίλοι ΝΕΟΛΑΙΟΙ είστε "φίλοι" στο F/B με πολλούς άλλους που δεν έχουμε την δυνατότητα να τους προσεγγίσουμε σας παρακαλούμε να μεταφέρετε την πρόσκληση μας.

Ο Σύλλογος Αστακιωτών θα προσφέρει το κρασί της παρέας.

3) Έχουμε προγραμματίσει και μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, αλλά λεπτομέρειες το προσεχές διάστημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad