Παναγιώτης Στάϊκος: Λεφτά υπάρχουν στον Δήμο Ξηρομέρου πολλά και πολύ πρεμούρα για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων!!! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Σεπτεμβρίου 2019

Παναγιώτης Στάϊκος: Λεφτά υπάρχουν στον Δήμο Ξηρομέρου πολλά και πολύ πρεμούρα για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων!!!



Λεφτά υπάρχουν στον Δήμο Ξηρομέρου πολλά και πολύ πρεμούρα για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων!!!

Εμείς έχουμε πει, αφού ήταν και προγραμματική μας θέση, πως και στα πλαίσια των συγκλίσεων που ζητούσε ο καινούργιος νόμος, ότι θα ψηφίσουμε τον Προϋπολογισμό αρκεί η νέα Δημοτική Αρχή, όπως άλλωστε είχε δηλώσει επί λέξη και ο κύριος Δήμαρχος: (Η σωστή οικονομική διαχείριση, η τήρηση των νόμων, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του Προϋπολογισμού είναι ζητούμενα, με τα οποία θα πορευτεί), με την προϋπόθεση ότι θα έφερναν στον προϋπολογισμό σε αντίστοιχους κωδικούς τα ποσά, για να γίνει η εκτέλεση των πάρα κάτω έργων και προμηθειών με Δημοπρασία.

Δηλαδή να γίνει με δημοπρασία

1) Ο καθαρισμός των κοινόχρηστων, πέραν αυτού που γίνεται από τους μονίμους υπαλλήλους του Δήμου .
2) Ο καθαρισμός των Νεκροταφείων του Δήμου.
3) Ο καθαρισμός των Δεξαμενών ύδρευσης δύο φορές τον χρόνο και όποτε άλλοτε χρειαστεί
4) Η Προμήθεια των υλικών ύδρευσης του Δήμου.
5) Προμήθεια ελαστικών των αυτοκινήτων και μηχανημάτων του Δήμου .

Γιατί με αυτά θα έχει εξασφαλιστεί η διαφάνεια και η προστασία ενός αρκετά μεγάλου ποσού από το Δημόσιο Χρήμα, για τα οποία φαντάζομαι, ότι θα συμφωνεί και η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής.

Όσο για την σπουδή της Δημοτικής Αρχής πριν την κατάθεση του Προϋπολογισμού για την πρόσληψη Ειδικών Συνεργατών (σύνολο θέσεων 4), δεν θα την χαρακτήριζα απλά σπουδή, αλλά πρεμούρα , όπως λέει και η σοφή πιάτσα και πρόκειται για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων για συγκεκριμένα άτομα!!!

1. Μια (1) θέση Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου, ειδικότητας Π.Ε. Πολιτικών Μηχανικών
2. Μια (1) θέση Ειδικού συνεργάτη Δημάρχου, ειδικότητας Π.Ε. Αρχιτεκτόνων Μηχανικών
3. Μια (1) θέση ειδικότητας Τ.Ε. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού
4. Μια (1) θέση ειδικότητας Νομικού

Η Τρίτη θέση αφορά ρουσφέτι οικογένειας από την Παιλαιομάνινα για την υποψηφιότητα και στο γενικό και στο τοπικό ψηφοδέλτιο για Υπομηχανικό Ηλεκτρολόγο Μηχανικό.

Η τέταρτη για Αστακιώτη Δικηγόρο και η 1 και 2 ένα ρουσφέτι για τον Μύτικα και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Δεν θα πρέπει να ξεχνούν, ότι αυτό μπορεί μεν να είναι νόμιμο και να μην συνιστά κλοπή Δημοσίου χρήματος, δεν είναι όμως ηθικό, σε δύσκολους καιρούς οικονομικά όπως επικαλούνται κάποιοι, να διατίθεται ένα τόσο μεγάλο ποσόν, αφού ο κάθε ειδικός συνεργάτης θα στοιχίζει μικτά περίπου 2.000 ευρώ και καθαρά περίπου 1.300 ευρώ τον μήνα, δηλαδή στην τετραετία το κόστος για το Δήμο Ξηρομέρου θα είναι περίπου 400.000 ευρώ, με τα οποία π.χ ο Δήμος θα μπορούσε να τοποθετήσει πλαστικό χλοοτάπητα και κερκίδες σε τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου ή (2) δύο ολοκαίνουργια γκρέιτερ για τους αγροτικούς δρόμους.

Μην φοβάστε και σας έπιασε τόσο μεγάλη πρεμούρα, δεν διαμαρτύρονται τα προεκλογικά γραμμάτια, αυτά έκαναν την δουλειά τους με τα ψηφαλάκια!!!

Εγώ σας κάνω έκκληση να το ξανασκεφτείτε, αφού αυτά που υποτίθεται, ότι θα προσφέρουν, μπορεί να τα αγοράσει πανέτοιμα από την αγορά π.χ. μελέτες με το 1/10ο αυτής της δαπάνης .

Ρωτήστε και αυτούς τους 5.000 ανθρώπους , οι οποίοι σας ψήφισαν και να δείτε, αν συμφωνούν .

Ή νομίζετε πως αυτοί θεωρούν τον εαυτόν τους κορόιδο, για να βολευτούν και να κονομάνε κάποιοι ημέτεροι , όπως τα 65 άτομα με τα οχτάμηνα από τα οποία, είναι ζήτημα να δουλεύουν 5-6 «κορόιδα»!!!!

Τα υπόλοιπα στο Δημοτικό Συμβούλιο, τα οποία δεν είναι απλά δικαίωμά μου κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα, ως πυλώνα της Δημοκρατίας, αλλά και υποχρέωσή μου και καθήκον μου!!!!

Εμείς δεν βρίσαμε ή συκοφαντήσαμε κανέναν, απλά ενημερώνουμε τους συνδημότες μας, ως έχοντες χρέος, εκ της θέσεως μας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία 

Αστακός 10/9/2019 
Dr. Παναγιώτης Στάικος 
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad