Απρόσμενη συνάντηση τεχνικών του ΟΤΕ με κοπάδι άγριων αλόγων στον Πεταλά (φώτο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Οκτωβρίου 2019

Απρόσμενη συνάντηση τεχνικών του ΟΤΕ με κοπάδι άγριων αλόγων στον Πεταλά (φώτο)


Μια απρόσμενη και ευχάριστη συνάντηση είχαν το πρωί τεχνικοί του ΟΤΕ που πραγματοποιούσαν εργασίες στον Πεταλά Βάλτου.

Ένα κοπάδι δέκα άγριων αλόγων, κοντά στην Κομποθέκλα του Πεταλά, προσέγγισε το συνεργείο και οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να το θαυμάσουν και το απαθανατίσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Τα άγρια άλογα, είχαν κατεβεί στο σημείο προφανώς για να ξεδιψάσουν και κοντά τους βρίσκονταν και άλλες ομάδες, με πολλά πουλάρια. Οι σημερινοί πληθυσμοί αποτελούνται από άλογα που γεννήθηκαν σε άγριες συνθήκες και η αγέλη του Πεταλά, είναι από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης.

To τελευταίο διάστημα, με την εγκατάσταση αιολικών πάρκων στην περιοχή , έχουν εκφραστεί ανησυχίες για την διατάραξη της ομαλής διαβίωσης των αλόγων στο βουνό.

Δείτε φωτογραφίες που εξασφάλισε το agriniopress.gr:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad