Παρέμβαση Μάριου Σαλμά στη δικαιοσύνη καταγγέλλει η Ένωση Δικαστών-Εισαγγελέων - Τι απαντά ο ίδιος (φώτο-βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Νοεμβρίου 2019

Παρέμβαση Μάριου Σαλμά στη δικαιοσύνη καταγγέλλει η Ένωση Δικαστών-Εισαγγελέων - Τι απαντά ο ίδιος (φώτο-βίντεο)


- Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία κατά του Μάριου Σαλμά, για παρέμβαση στη δικαιοσύνη, προχώρησε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. 
- Για «ακατανόητη παρεξήγηση» κάνει λόγο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. 
- Την παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. 
- Για σοβαρό πολιτικό ζήτημα κάνει λόγο το ΚΚΕ.

Σε μια καταγγελία «βόμβα» κατά του βουλευτή της Ν.Δ. Μάριου Σαλμά, για παρέμβαση στη δικαιοσύνη, προχώρησε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων. Η Ένωση καταγγέλλει προσπάθεια παρέμβασης πολιτικού προσώπου σε εκκρεμή υπόθεση ενώ παράλληλα καλεί κάθε Δικαστή και Εισαγγελέα να καταγγέλλει άμεσα τέτοιες συμπεριφορές που προσβάλουν την Δημοκρατία και την Συνταγματική διάκριση των εξουσιών.

Με μία μακροσκελή ανακοίνωσή του, ο βουλευτής της Ν.Δ., προσπάθησε να δικαιολογηθεί δηλώνοντας την έκπληξή του και την αγανάκτησή του για την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ενώ μίλησε για μια «ακατανόητη παρεξήγηση».

Ωστόσο, τα λεγόμενα του δεν έπεισαν με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την αποπομπή του βουλευτή και να μιλά για αμήχανη σιωπή του πρωθυπουργού.

Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, με αφορμή την καταγγελία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων εκτιμά πως «συνιστά σοβαρό πολιτικό ζήτημα και είναι ένα ακόμη χειροπιαστό παράδειγμα, που αναδεικνύει το υποκριτικό ενδιαφέρον των αστικών κομμάτων και των εκπροσώπων τους, για τη δήθεν ανεξαρτησία της δικαιοσύνης».

Ο βουλευτής της Ν.Δ. ερευνάται για τις υπερτιμολογημένες αρθροσκοπήσεις επί των ημερών του στο υπουργείο Υγείας, ενώ σε ό,τι αφορά το σκάνδαλο Novartis -που κατήγγειλε από τους πρώτους- μπήκε στο αρχείο η δικογραφία που τον αφορούσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad