Αιτωλοακαρνανία: Στα ίχνη της σπείρας των ΑΤΜ που "χτύπησε" και στον Αστακό βρίσκεται η Αστυνομία - Συλλήψεις Ρομά - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Αιτωλοακαρνανία: Στα ίχνη της σπείρας των ΑΤΜ που "χτύπησε" και στον Αστακό βρίσκεται η Αστυνομία - Συλλήψεις Ρομά


Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση για την σύλληψη των μελών της σπείρας που το τελευταίο περίπου δίμηνο χτυπούσε σε ΑΤΜ και αυτόματους πωλητές καυσίμων σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, χρησιμοποιώντας κλεμμένα οχήματα, βρίσκεται σε εξέλιξη από σήμερα τα ξημερώματα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr.

Στην επιχείρηση που λαμβάνει χώρα σε Αιτωλοακαρνανία και Αττική, συμμετέχουν πολυμελείς ομάδες αστυνομικών από Αγρίνιο και Μεσολόγγι σε συνεργασία με Υπηρεσίες Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν προσαχθεί άνδρες Ρομά από διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και της Αττικής. Κάποιες από τις προσαγωγές μάλιστα έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις.

Η οργάνωση εμπλέκεται σε μια σειρά από “χτυπήματα” σε Αγρίνιο, Κεφαλόβρυσο, Αιτωλικό, Νιοχώρι και Αστακό. Τα μέλη της αδίστακτης σπείρας ενέχονται και σε ληστείες. 

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για τη σπείρα που τον τελευταίο καιρό έχει κάνει άνω κάτω επαγγελματίες της Αιτωλοακαρνανίας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad