Τεράστια επιτυχία για τον Κένταυρο Αστακού - Στην Εθνική Ομάδα ο Χρόνης Νικόλαος! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Δεκεμβρίου 2019

Τεράστια επιτυχία για τον Κένταυρο Αστακού - Στην Εθνική Ομάδα ο Χρόνης Νικόλαος!


- ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
- ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ KICK BOXING
- ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΧΡΟΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΕ 1 ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ
- 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΜΥΤΙΚΑ) 

Η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου φέτος για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ τόσο στο TAEKWONDO όσο και στο KICK BOXING. Ο σύλλογος του Αστακού αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αφού συμμετείχε με 2 αθλητές στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING στα στυλ LIGHT CONTACT και KICK LIGHT, το οποίο διεξήχθη στο Λουτράκι την 6, 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 και κατέκτησε 1 χρυσό και 1 χάλκινο μετάλλιο με τον αθλητή ΧΡΟΝΗ Νικόλαο και 2 χάλκινα με τον αθλητή ΧΡΙΣΤΙΝΙΚΟ Αντώνιο, ο οποίος να αναφέρουμε ανήκει στην δύναμη του ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΥ ΜΥΤΙΚΑ και προετοιμάστηκε στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ για τις ανάγκες του πρωταθλήματος KICK BOXING.

Αναλυτικά: Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου οι 2 αθλητές αγωνίστηκαν στο στυλ KICK LIGHT όπου κατέκτησαν και οι δύο το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης αγωνίστηκαν πάλι την Κυριακή στο στυλ LIGHT CONTACT όπου ο αθλητής ΧΡΟΝΗΣ Νικόλαος κερδίζοντας τρεις πολύ δυνατούς και δύσκολους αντιπάλους στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος, πέτυχε την είσοδο στην Εθνική ομάδα και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία των 63 κιλών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Επίσης ο αθλητής ΧΡΙΣΤΙΝΙΚΟΣ Αντώνιος κλήθηκε να αντιμετωπίσει το φαβορί της κατηγορίας του και πρωταθλητή Ελλάδος Στον ημιτελικό και παρά την μεγάλη απόδοση του δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλό του και περιορίστηκε στο χάλκινο μετάλλιο.

Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό πανελλήνιο πρωτάθλημα στο οποίο η αριθμητική συμμετοχή ήταν τεράστια. Συμμετείχαν αθλητές από κάθε άκρη της Ελλάδας με πανελλήνιες – πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διάκρισης. Είναι μία διάκριση που θεωρούμε ότι ανέβασε την περιοχή μας ψηλά στον αθλητικό χάρτη, και μάλιστα ξεχωριστή αφού ένα παιδί από τον μικρό Αστακό είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδος και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Δάσκαλος του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ Αστακού κ. Μαρίνος Γεώργιος ανέφερε σχετικά με την επιτυχία:

«Είναι αυτονόητο ότι νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για τη μεγάλη επιτυχία των παιδιών. Αυτό όμως που σας συγκινεί αμέσως μετά την επιτυχία είναι όταν σκέφτεσαι τη μεγάλη προσπάθεια που έχει προηγηθεί μέχρι να ανεβείς στο βάθρο. Όλοι οι μαθητές που ανέβαιναν στο βάθρο σίγουρα έχουν καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια αλλά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Ο αθλητής της μεγάλης πόλης π.χ. Γυμνάζεται με 10 πρωταθλητές στο τμήμα του, συμμετέχει συχνά σε φιλικούς αγώνες στο επόμενο τετράγωνο, έχει δίπλα του ο τι χρειαστεί από εργομετρικά μέχρι ό,τι άλλο απαιτείται. Είναι ξεκούραστος και αφοσιωμένος, δε θα πάει το απόγευμα να βοηθήσει τον πατέρα του στις δουλειές και το βράδυ να πάει για προπόνηση και τόσα άλλα που μπορώ να αναφέρω. Αυτές τις διαφορές εμείς καταφέραμε να τις καλύψουμε με την ψυχή μας και να ανεβούμε στο βάθρο. Η είσοδος του Νίκου στην Εθνική Ομάδα KICK BOXING μας κάνει όλους υπερήφανους και είναι κίνητρο για τους υπόλοιπους αθλητές του Συλλόγου, όπως και η επιτυχία του Αντώνη.

Συνεργάστηκα με αυτά τα υπέροχα παιδιά με άψογο τρόπο. Θέλω να τα ευχαριστήσω και να τα συγχαρώ, για όσα μοιραστήκαμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με οποιονδήποτε τρόπο στηρίζουν την προσπάθεια μας. Ευχαριστώ τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον φίλο και δάσκαλο ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ Σπύρο που μου εμπιστεύτηκε την προετοιμασία και την καθοδήγηση του καθηγητή του και να τον συγχαρώ για το αγωνιστικό και ηθικό επίπεδο που τον έχει φθάσει, αλλά και για το γενικότερο έργο που προσφέρει στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Εύχομαι καλές επιτυχίες στα παιδιά στη συνέχεια και καλή πρόοδο στη ζωή τους».

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Ευχαριστώ πολύ!

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ








  









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad