Παναγιώτης Στάϊκος: Eθελοντική δράση για την περιποίηση της πλατείας Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Δεκεμβρίου 2019

Παναγιώτης Στάϊκος: Eθελοντική δράση για την περιποίηση της πλατείας Αστακού


Γιατί Η ζωή είναι γυναίκα τραγουδάει υπέροχα η Ελένη Δήμου!!!


Έτσι λοιπόν στην εθελοντική δράση για την περιποίηση της πλατείας Αστακού ενόψει των εορτών ήμασταν (15) δέκα πέντε γυναίκες και μόνο ( 5) πέντε άνδρες ;;;;;

Η συνήθεις αναλογίες πάντα οι ίδιες στην ζωή γιατί ζωή είναι γυναίκα!!!!

Όλοι προσέφεραν σημαντικά!!!

Και το δικό της ηλεκτρικό θαμνοκουρευτικό η κυρία Βασιλική Μάντζαρη, το οποίο δούλεψε με την μεγάλη μπαλαντέζα του Συλλόγου Γυναικών και το θαμνοκουρευτικό του Δήμου μαζί συνέβαλαν να τελειώσουμε πριν την δύση του ήλιου.

Μα πιο σκληρά από όλους, που στην κυριολεξία έγιναν μουσκίδι στον ιδρώτα, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κυρία Αρετή Γριτσίπη και η Πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Αστακού κυρία Γιάννα Ρεπανη-Ζούλα και όταν αποκαμωμένη η φίλη Πρόεδρος Αρετή πρότεινε να αφήσουμε ένα παρτέρι για αύριο, τότε της είπα δώσε μου το και αρπάζοντάς το και γινόμενος αυτή την φορά εγώ μουσκίδι το τελειώσαμε και αυτό, με τον Δήμαρχο να φέρνει νερά για ξεδίψασμα!!!

Και ο φίλος Δάσκαλος που δεν ήξερε τον χειρισμό του θαμνοκουρευτικού, επειδή πραγματικά το ήθελε, το έμαθε και την άλλη φορά θα το χειρίζεται επαγγελματικά!!! 

Παναγιώτης Στάικος 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad