Αλυζιακό Καρναβάλι 2020: Ένας θεσμός 16 χρόνων - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Φεβρουαρίου 2020

Αλυζιακό Καρναβάλι 2020: Ένας θεσμός 16 χρόνων


ΑΛΥΖΙΑΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020


ΚΑΝΔΗΛΑ 2020
Το Αλυζιακό Καρναβάλι είναι πλέον θεσμός 16 χρόνων. Θεσμός Πολιτισμού και δημιουργίας με διοργανωτή την Καρναβαλική Επιτροπή Κανδήλας, αποτελούμενη κυρίως από νέους ανθρώπους και όχι μόνο, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό φέτος πλημμυρισμένη στο σύνολό της από Γυναίκες, με μοναδικό σκοπό την εθελοντική και αυθόρμητη προσφορά τους.

Μαζί μας και ο κόσμος του χωριού μας που μας στηρίζει σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλουμε, δίνοντας μας δύναμη, θάρρος και αυτοπεποίθηση να συνεχίζουμε δημιουργικά ώστε κάθε χρόνο το Καρναβάλι μας να γίνεται καλύτερο.

Μια πλατιά και αυθόρμητη προσφορά από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που υποστηρίζουν με πάθος το Αλυζιακό Καρναβάλι, το ενδυναμώνουν με αβίαστη και πληθωρική αγάπη. Το πλουτίζουν κάθε χρόνο με νέες ιδέες, με εθελοντική προσφορά εργασίας σε κάθε βήμα του.

Σας προσκαλούμε όλους στο Καρναβάλι μας στην Κανδήλα, για να γίνετε μέτοχοι μιας γλυκιάς περιπλάνησης πολιτισμού. Να συμμετάσχετε ως Καρναβαλιστές είτε ως απλοί θεατές στο αποκριάτικο ξεφάντωμά μας. Μέσα σε ξέφρενους ρυθμούς saba και latin, μαζί με τα παιδιά μας, όλοι μαζί με χορό, κέφι και χαρά.

Την Καθαρή Δευτέρα όπως κάθε χρόνο σας προσκαλούμε για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα Κούλουμα στην παραλία Μαραθάκι. Εκεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος με την Καρναβαλική Επιτροπή Κανδήλας θα μοιράσει στον κόσμο σαρακοστιανά εδέσματα μαζί με την παραδοσιακή φασολάδα.

ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad