Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων εργαζόμενων στα ΜΜΕ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Φεβρουαρίου 2020

Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων εργαζόμενων στα ΜΜΕ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα


Σε μια δυστυχώς φτωχή συγκέντρωση από άποψη συμμετοχών, ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων εργαζόμενων στα ΜΜΕ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ.

Η προσέλευση ήταν δυστυχώς πολύ μικρή εν συγκρίσει και με τους εγγεγραμμένους κάτι που είναι ιδιαίτερα λυπηρό. Πιθανόν η αδράνεια που ήταν εμφανής στα προηγούμενα δυο χρόνια ίσως ήταν η αίτια και αφορμή να μην δώσουν όλοι οι συνάδελφοι την βαρύτητα που έπρεπε και να μην παραστούν στην σημερινή τελετή. Πάντως έστω και με τους ελάχιστους που παρευρέθηκαν η διαδικασία του εθίμου της κοπής διεξήχθη κανονικά. 

Πριν από την κοπή ο πρόεδρος του Δ.Σ. Πάνος Σόμπολος έκανε μια μικρή αναφορά των πεπραγμένων της προηγούμενης θητείας του και στην συνέχεια προχώρησε στην διαδικασία της εκλογής νέου Δ.Σ.

Μετά και τις ομόφωνες αποφάσεις το νέο Δ.Σ. είναι το εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Πάνος Σόμπολος
Α/ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κώστας Τσιακανίκας
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Κική Παππά
ΤΑΜΙΑΣ Κώστας Τσίκαλος

ΜΕΛΗ
Γιάννης Μακρυγιάννης
Βασίλης Σκουρής
Χρήστος Μπόκας
Θόδωρος Ζαρμακοπούπης

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ
Κωστής Σπύρου
Δώρα Παπαγεωργίου

Επίσης ορίστηκε θέση έξτρα του Δ.Σ. σαν υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και την κατέλαβε η Δημοσιογράφος Κέλυ Φαναριώτη.

Μετά την εκλογή του Δ.Σ. ο νυν Πρόεδρος Πάνος Σόμπολος πρότεινε δράσεις για την επόμενη θητεία του νέου Δ.Σ. με κυρίαρχο γεγονός την διοργάνωση ενός μεγάλου Συμποσίου (ή συνεδρίου αν θέλετε) στην Αιτωλοακαρνανία για τα περιφερειακά ΜΜΕ, κάτι που έγινε ομόφωνα δεκτό και εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. να έρθει σε επαφή με περιφερειακά ΜΜΕ και φορείς για την οριστική ημερομηνία της εκδήλωσης.Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad