Αγρίνιο: Επική ανακοίνωση καφετζή προς τα όργανα της τάξης για τους καπνιστές πελάτες του - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Φεβρουαρίου 2020

Αγρίνιο: Επική ανακοίνωση καφετζή προς τα όργανα της τάξης για τους καπνιστές πελάτες του


Στο Αγρίνιο δεν έχουν σκοπό να συμμορφωθούν όλοι με τον νέο αντικαπνιστικό νόμο. 

Κάποιοι είναι αμετάπειστοι και δεν σηκώνουν να του στερήσουν το τσιγάρο από το καφεδάκι ή το τσιπουράκι του. Οι ιδιοκτήτες μαγαζιών θέλουν να συμμορφωθούν με το νόμο αλλά δεν τους αφήνουν οι πελάτες και αγανακτούν.

Αγανακτισμένος φαίνεται πως είναι και ο ιδιοκτήτης (καφεΝτζής όπως αυτοαποκαλείται) του καφενείου που βρίσκεται κοντά στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, κοντά στο δημαρχείο. 
Αναγκάστηκε να κολλήσει μια ανακοίνωση στην τζαμαρία του μαγαζιού του με την οποία περιγράφει χαριτολογώντας πως οι πελάτες του είναι... ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Όπως αναφέρει στην περιβόητη αφίσα ο απίθανος (κάποιοι τον λένε και απερίγραπτο) καφετζής, εκείνος τους λέει να μην καπνίζουν αλλά είναι μόνος του, τον γράφουν και φοβάται να μην του ασκήσουν βία, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τίποτα. 


Να σημειωθεί πως στο εν λόγω κατάστημα η απαγόρευση ισχύει. Άπαντες βγαίνουν έξω να καπνίσουν ακόμη κι αν παίζουν δηλωτή και πρέπει να διακόψουν το παιχνίδι.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad