ΚΔΑΠ Αστακού: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση με θέμα "Υγιεινή και ασφάλεια των παιδιών" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Φεβρουαρίου 2020

ΚΔΑΠ Αστακού: Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση με θέμα "Υγιεινή και ασφάλεια των παιδιών"


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΚΔΑΠ Αστακού η ενημερωτική δράση με θέμα "Υγιεινή και ασφάλεια των παιδιών" με συνδιοργανωτές την Κοινωφελή Επιχείρηση, το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου, το Κ.Δ.Α.Π. Αστακού και το Κέντρο Υγείας Αστακού.

Συζητήθηκε το θέμα της υγιεινής των χεριών ως τρόπου πρόληψης των ιώσεων καθώς και πως να προφυλασσόμαστε από τα μικρόβια. Τα παιδιά παρακολούθησαν ενημερωτικές διαφάνειες και με τη βοήθεια των γιατρών εξασκήθηκαν διαδραστικά στο σωστό πλύσιμο των χεριών.

Ευχαριστούμε θερμά για τις πολύτιμες συμβουλές της την Ιατρό κα Σοφία Χολή και την αγροτική Ιατρό του Κέντρου Υγείας Αστακού.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχειρήσης κ. Μάντζαρης Ελευθέριος, η Πρόεδρος Αστακού κα Γριτσίπη Αρετή, αρκετοί γονείς και τα παιδιά του ΚΔΑΠ μας.

Σας ευχαριστούμε όλους, που αφιερώσατε το απόγευμα σας για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στα παιδιά, στις ανάγκες τους, στην καθημερινότητα τους, στην ενημέρωση τους, στην πρόληψη και την αντιμετώπιση ενός πολύ επίκαιρου προβλήματος.

Ευελπιστούμε στη συνέχιση παρόμοιων ενημερωτικών δράσεων στο ΚΔΑΠ μας με ακόμα μεγαλύτερη ανταπόκριση!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad