Παναγιώτης Στάϊκος: Μια ημέρα ένας γάτος! - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Μαρτίου 2020

Παναγιώτης Στάϊκος: Μια ημέρα ένας γάτος!


Μια ημέρα ένας γάτος!!!

Έτσι για να μάθουν κάποιοι αυτόκλητοι υποστηρικτές (από Χρυσοβίτσα μεριά) της επιλογής αλλαγής του τρόπου αποκομιδής των απορριμμάτων, ότι της νύχτας τις δουλειές τις βλέπει η ημέρα και γελάει, που έλεγε και ο μακαρίτης ο πατέρας μου!!!

Αλλά και εγώ χθες το βράδυ 2:00 μετά τα μεσάνυχτα, που βρέθηκα στο Βασιλόπουλο, όχι για να προσκυνήσω στους Ιερούς Ναούς της νύχτας, που πάνε κάποιοι ομορφάντρες από τον Δήμο μας και προσκυνάνε σε ημίγυμνες Ιέρειες, αλλά για το ιατρικό μου καθήκον και απόλαυσα μέσα στο σκοτάδι τον κάδο μπροστά στο σπίτι, του καλού μου φίλου Τάκη Κούγγελη και ένθερμου υποστηρικτή του αξιότιμου κυρίου Δημάρχου μας, την ομορφιά του κάδου μέσα και έξω από αυτόν!!!

Τύφλα να έχει η ομορφιά της αμυγδαλιάς!!!

Αλλά και η ομορφιά 100 ή 200 μέτρα πριν την Χρυσοβίτσα προς την πλευρά της Μαχαιράς (για την πλευρά προς τον κάμπο δεν λέω κουβέντα για Κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα, που τραγουδά η αξέχαστη Σωτηρία Μπέλλου), αφού κάτι παιδιά που καθάριζαν νύχτα την πλατεία της Χρυσοβίτσας, κοψομεσιάστηκαν και δεν μπορούσαν εκεί, γιατί μην μου πουν, πως δεν έχουν δει αυτό το κάλλος!!!

Και αφού δεν έχουμε εφέτος Καρναβάλι, τους μεταφέρω εγώ στο έξω Καρναβάλι Χρυσοβίτσας!!!

Και για να μην μου πουν οι καλοί μου φίλοι από την Χρυσοβίτσα, ότι οι φωτογραφίες είναι από την εποχή Γαλούνη, τσακ και μια σέλφι με το μούσι μου!!!

Όσο για το γήπεδο της Κανδήλας μετά την δαγκωνιά του γάτου (Στάικου), δεν το καθάρισαν απλά, αλλά το έγλυψαν με την γλώσσα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία!!!

 
Αστακός 29/2/2020 

Παναγιώτης Στάικος 
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου 

Υ.Γ. Αφιερωμένο στην Δημοτική μας Αρχή και σε κάτι φίλους από την όμορφη και ολοκάθαρη Χρυσοβίτσα, για να τους φτιάξω λίγο το κέφι!!!

Παιδικό τραγούδι της Μικράς Ασίας

Μια ημέρα ένας γάτος.
Με την μοναδική και αξέχαστη Δόμνα Σαμίου μια και έχουμε Αποκριές

Στο ρόλο του γάτου ο Στάϊκος!!!

Στίχοι:

Mιαν ημέρα ένας γάτος βάζει ρούχα σαν πατέρας παίρνει το γιαλό γιαλό βρίσκει ποντικούς χορό. Πάρτε και μένα βρε ποντίκια για να κάνουμε συντροφλίκια. Κι έπιασέν τα τα καημένα κι έτρωγέν τα απ’ ένα ένα έμεινε μια ποντικίνα που ’ταν και γραμματικίνα. Μη με τρως εμένα γάτε να σε μαγερεύω ρύζι να σε μαγερεύω ρύζι να το τρως να σε μυρίζει. Θα σε φάω ποντικίνα γιατί ψόφησ’ από την πείνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad