Έκκληση του Παναγιώτη Στάϊκου προς τον Δήμαρχο Ξηρομέρου για τα σκουπίδια - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Μαρτίου 2020

Έκκληση του Παναγιώτη Στάϊκου προς τον Δήμαρχο Ξηρομέρου για τα σκουπίδια


Καλή Σαρακοστή φίλοι Συμπολίτες και επισκέπτες του Δήμου μας!!!

αλλά:

Κοράκια και γάτες ευγνωμονούσες την Δημοτική για τα κούλουμα σε Αστακό και Μύτικα!!!

Με αυτές τις εικόνες οι οποίες είναι μερικές μόνο από τον Αστακό και οι δύο με τα κοράκια από τον Μύτικα να απολαμβάνουν το πλούσιο γεύμα τους στους κάδους απορριμμάτων, τα οποία ήταν ολόκληρο κοπάδι πάνω από 100, αλλά τα τρόμαξα για λίγο και πήρα φωτογραφίες από τον Μύτικα, (εκτός από αυτές υπάρχουν και καμιά εικοσαριά σε κάδους του Μύτικα)!!! 



Υπάρχουν τρεις λέξεις για να ζητήσεις αυτό που ζητώ εγώ από τον αγαπητό κύριο Δήμαρχο Ξηρομέρου κύριο Γιάννη Τριανταφυλλάκη: η απαίτηση, η παράκληση και η έκκληση.

Εγώ θα χρησιμοποιήσω την τελευταία!!!

Κάνω δημόσια έκκληση προς τον κύριο Δήμαρχο πριν από την ψήφιση για τον καθορισμό των τελών για τις ανταποδοτικές δαπάνες και έργα να συγκαλέσει κανονικό και όχι κατ ΄ επείγον Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την αποκομιδή των απορριμμάτων και τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων, για να επανέλθει ο Δήμος στην κανονικότητα, πριν είναι αργά, με τον καταστροφικό τρόπο που επέλεξε για τον Δήμο!!!

Και καλά τα άλλα σημεία.

Αλλά αυτή η εικόνα στην παιδική χαρά του Αστακού επιτρέπετε;;;;;;

Σε τέτοια θέματα δεν πρέπει να υπάρχουν εμμονές και εγωισμοί!!!

Εάν αναθεωρήσει έγκαιρα την άποψη του ο κύριος Δήμαρχος, δεν θα είναι ήττα, αλλά στο τέλος θα βρεθεί κερδισμένος και εκείνος, αλλά και η Κοινωνία, αφού αυτές οι εικόνες και χιλιάδες πραγματικά σε ολόκληρο τον Δήμο είναι εικόνες ντροπές.

Εν αναμονή. 









Αστακός 2/3/2020
(Ημέρα Καθαρή Δευτέρα) 

Με τιμή 

Παναγιώτης Στάικος 
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad