Η απάντηση του Κώστα Γεωργούλα στο δελτίο τύπου του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαρτίου 2020

Η απάντηση του Κώστα Γεωργούλα στο δελτίο τύπου του Δήμου Ξηρομέρου


Στο δελτίο τύπου του Δήμου Ξηρομέρου (δείτε εδώ) απαντά ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Γεωργούλας σχετικά με απευθείας ανάθεση για την συντήρηση φωτοτυπικού.

Ο κ. Γεωργούλας αναφέρει τα εξής:

Κ. Δήμαρχε, Απευθυνόμενος στο πρόσωπο μου με ολόκληρο δελτίο τύπου σαν να μην υπάρχει άλλο θέμα που να μας απασχολεί, μου κάνετε υποδείξεις για το πώς θα λειτουργώ ή πως λειτούργησα στο παρελθόν και αυτό γιατί; Να σας πω εγώ... Γιατί δεν σας αρέσει να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Τα επικοινωνιακά τρικάκια που χρησιμοποιούσατε πριν τις εκλογές μας τελείωσαν.

Όχι σ' εμένα αλλά σε όλους τους πολίτες.

Να σας θυμίσω ότι εσείς διοικείτε και όχι εγώ. Ας πάρω όμως τα γεγονότα από την αρχή. Με ανάρτηση στο blog xiromeritis (το οποίο ενημερωτικά έχει ανέβει σε παρακολούθηση από τους πολίτες με πρωτόγνωρο Ρυθμό) έχω δηλώσει και παλαιότερα ότι είμαι ένας εκ των διαχειριστών, αναρτήθηκε προς τους πολίτες το επίσημο έγγραφο από το Διαύγεια για συντήρηση φωτοτυπικού χωρίς σχολιασμό περί καλής ή κακής ανάθεσης, περί ακριβής ή φθηνής ανάθεσης κλπ. Ενώ από κάτω αν ανατρέξετε υπάρχει ένα κ μοναδικό σχόλιο που δεν αναφέρεται στο πρόσωπο σας ή σε κάποιον άλλο και να σας θίγει. Που είναι λοιπόν το μεμπτό; Και έρχομαι στο προκείμενο και σας ρωτώ προς τι η ενόχληση σας; Απαγορεύεται να ενημερώνονται οι πολίτες για θέματα του Δήμου; Το Διαύγεια υπάρχει για τη διαφάνεια και μάλιστα εσείς ο ίδιος μας παραπέμπετε στο δελτίο σας να δούμε το Διαύγεια... Το ίδιο λοιπόν έγινε και μέσα από το μπλογκ. Εξηγήστε μου λοιπόν τι σας ενοχλεί; Πραγματικά δεν κατάλαβα. Επί προσωπικού.

Διετέλεσα πρόεδρος της Κοινωφελής επιχείρησης για σχεδόν 5 έτη.

Παρέλαβα χρέη και ελλείψεις.

Εξόφλησα χρέη, έκανα έργο, κρίθηκα καλώς ή κακώς στις εκλογές, ελέγχθηκα από ελεγκτές και από καταγγελίες και το αποτέλεσμα? Κανένα... Τίποτα αξιόποινο...Μάλιστα να σας θυμίσω ότι και ο νυν πρόεδρος σημείωσε ότι παρέλαβε μια υγιή επιχείρηση.

Και σας ρωτώ λοιπόν ευθέως κ. Δήμαρχε που θεωρείτε ότι προκάλεσα ζημιά... Γιατί επί 8 μήνες πιθανόν χαλκεύοντας στοιχεία, δεν διαβιβάσατε στη δικαιοσύνη τα ατοπήματα μου και κάνετε το λαϊκό δικαστή;

Γιατί δεν κλήθηκα να απολογηθώ για τα λάθη που μου προσάπτετε;

Γιατί δεν με στείλατε στη δικαιοσύνη αφού μας παραπέμπετε σε κατάχρηση δημοσίου χρήματος;

Να σας πω εγώ γιατί?

Γιατί τους ασκούς τους φουσκώνει ο άνεμος και τα άδεια μυαλά η έπαρση.

Με εκτίμηση και φιλικά 
Κώστας Γεωργούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad