Δήμος Ξηρομέρου: Διακοπή νερού σήμερα το βράδυ λόγω σημαντικής βλάβης στον κεντρικό αγωγό της ύδρευσης της πόλης του Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαρτίου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Διακοπή νερού σήμερα το βράδυ λόγω σημαντικής βλάβης στον κεντρικό αγωγό της ύδρευσης της πόλης του Αστακού


Αστακός, 21.3.2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Αστακού, ότι παρουσιάστηκε σημαντική βλάβη στον κεντρικό αγωγό (σιδεροσωλήνας)της ύδρευσης της πόλης  του Αστακού, στο σημείο του γηπέδου της πόλης και θα απαιτηθούν εργασίες αποκατάστασης της βλάβης.

Κατά τις 11 σήμερα το βράδυ, θα κόψουμε το νερό από την δεξαμενή και θα το ανοίξουμε πάλι στις 7 το πρωί, ώστε να υπάρχει νερό αυτές τις ώρες, όσο συνεργεία του Δήμου Ξηρομέρου θα εργάζονται προς αποκατάσταση της βλάβης, ώστε η ύδρευση στην πόλη του Αστακού να επανέλθει όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ζητούμε την κατανόηση σας για την ταλαιπωρία.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad