Γονείς Ηλία-Στυλιανού: Ευχαριστούμε όλους εσάς που είστε δίπλα μας και γίνεστε η φωνή μας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Απριλίου 2020

Γονείς Ηλία-Στυλιανού: Ευχαριστούμε όλους εσάς που είστε δίπλα μας και γίνεστε η φωνή μας


Με νέο μήνυμα στο facebook, οι γονείς του μικρού Ηλία-Στυλιανού που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και βρίσκεται για 60η ημέρα στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίο, ευχαριστούν τον κόσμο που είναι δίπλα τους σε αυτόν τον Γολγοθά του γιου τους.

Γράφουν τα εξής:

"Πέρασαν ήδη 60 ημέρες από την στιγμή που μπήκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου σε μια κατάσταση ιδιαιτέρως σοβαρή! Στέκεται όμως δυνατός και με την #ελπίδα ζωγραφισμένη στο προσωπάκι του #περιμένοντας η Πολιτεία να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του. #Ο_χρόνος_πιέζει!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που είστε δίπλα μας και γίνεστε η φωνή μας σε αυτόν τον Γολγοθά του μικρού μας Ηλία-Στυλιανού! "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad