Παναγιώτης Στάϊκος: Μετά το "Μένουμε Σπίτι", εμένα με ανησυχεί η επόμενη ημέρα! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

22 Απριλίου 2020

Παναγιώτης Στάϊκος: Μετά το "Μένουμε Σπίτι", εμένα με ανησυχεί η επόμενη ημέρα!


Μετά το Μένουμε Σπίτι, εμένα με ανησυχεί η επόμενη ημέρα!!!


Εμένα με ανησυχεί η επόμενη ημέρα, όταν θα μας πουν, μπορούμε να βγαίνουμε από το σπίτι, γιατί δεν έχω απλά ενδείξεις, αλλά αποδείξεις, ότι το Μένουμε Σπίτι, δεν ήταν προϊόν, αντίληψης του κινδύνου που διατρέχουμε, αλλά απλά προϊόν πανικού της στιγμής και φόβου, που στην συνέχεια θα μετατραπούν σε εγκληματική μη εφαρμογή των ενδεδειγμένων μέτρων και θα αναφερθώ σε λίγα και συγκεκριμένα .

Και αυτό γιατί ενώ μέχρι χθες έβλεπα στον Αστακό των 3.000 κατοίκων, να τηρούνται ευλαβικά όλα τα ενδεδειγμένα προληπτικά μέτρα, αλλά μετά από αυτό που είδα σε ένα μικρό χωριό του Δήμου μας έξω από την Εκκλησία σε μια κηδεία, με τρόμαξε θα έλεγα, αφού οι κάτοικοι άνδρες και γυναίκες σε ποσοστό πάνω από 95% έδειχναν με την στάση τους, σαν να έχουν ήδη πεισθεί, ότι τελειώσαμε με αυτόν τον διάβολο τον Covid19, οι οποίοι καθόντουσαν σε απόσταση μικρότερη του μισού μέτρου και συζητούσαν μέχρι να τελειώσει η κηδεία, χωρίς κανένα προληπτικό μέτρο!!!

Αμ δε, που τελειώσαμε με τον Covid19!!!

Μέχρι να έχουμε κάνει το εμβόλιο για τον Covid19:

Αποφυγή συγχρωτισμού, που σημαίνει ότι μέχρι να έρθει το εμβόλιο ως οριστική λύση, θα πρέπει να κρατάμε την απόσταση των δύο μέτρων από κάθε άνθρωπο, ο οποίος δυνητικά είναι ο φορέας του Covid19!!!

Αυτό να μην το ξεχάσουμε ποτέ-ποτέ ακόμη και το καλοκαίρι στην θάλασσα.!!

Είναι το πιο σημαντικό μέτρο προστασίας της ζωής μας, αλλά και των αγαπημένων μας προσώπων στην οικογένεια μας!!!


Ποτέ δεν τρίβουμε τα μάτια μας, ή να βάλουμε το δάκτυλό μας στην μύτη μας ή το στόμα μας, αν πρώτα δεν έχουμε πλύνει σχολαστικά τα χέρια μας!!!

Σχολαστική εφαρμογή των κανόνων προσωπικής υγιεινής (εγώ λόγω υψηλότατου κινδύνου από το βαρύ ιατρικό μου ιστορικό που θα πρέπει, να τους τηρώ σχολαστικότατα, λούζομαι τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα και έκοψα και μόνος μου τα μαλλιά μου και δεν τα έφτιαξα και πολύ άσχημα, μέχρι να ανοίξουν τα κομμωτήρια) , καθώς και του χώρου εργασίας (χλωρίνη και οινόπνευμα παντού στο Ιατρείο πολλές φορές την ημέρα σε κάθε επιφάνεια) , του σπιτιού μας, αλλά ακόμη και του εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου μας, στο οποίο δεν βάζουμε μέσα κανέναν άλλον εκτός από τα μέλη της οικογένειας μας, εκτός και αν κινδυνεύει άμεσα η ζωή Ανθρώπου, προκειμένου να τον μεταφέρουμε σε γιατρό ή σε νοσοκομείο!!!

Και ασφαλώς η χρήση μάσκας και γαντιών όταν θα έλθουμε σε πιθανή συνάντηση με όποιον άνθρωπο σε απόσταση λιγότερη των δύο μέτρων, αφού θα δούμε το παράξενο (για εμάς τους λίγο επαΐοντες όχι παράξενο), με την λήξη του μένουμε σπίτι, να μας τα συστήσει ο αξιόλογος και συμπαθέστατος κύριος Τσιόδρας (γι' αυτό εγώ συνιστούσα από την αρχή την χρήση μάσκας και γαντιών, όταν θα έλθουμε σε πιθανή συνάντηση με όποιον άνθρωπο σε απόσταση λιγότερη των δύο μέτρων), ο οποίος έλεγε ένα μικρό ψεματάκι, επικαλούμενος τις οδηγίες του ΠΟΥ (αφού εκείνοι έλεγαν συνειδητά το ψέμα, αφού δεν υπήρχε μέσα και επάνω στην Κορύφωση της νόσησης από Covid19 επάρκεια μασκών για όλο τον πληθυσμό, αλλά ούτε για τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία όλου του κόσμου, γιατί θα προκαλείτο μεγάλος πανικός με καταστροφικές συνέπειες, ενώ από σήμερα κάποια κρατίδια της Γερμανίας τώρα που άρχισαν την χαλάρωση των μέτρων καραντίνας, δεν συνιστούν απλά, αλλά επιβάλουν την χρήση μάσκας και γαντιών σε κοινόχρηστους χώρους συνωστισμού ανθρώπων και σε χώρους εργασίας!!!

Έτσι τώρα που θα αρθεί η καραντίνα, θα μας συστήσουν να φοράμε μάσκα στα μέσα μαζικής συγκοινωνίας, αλλά και σε χώρους εργασίας ή αναψυχής με απόσταση του ενός από τον άλλον μικρότερη των (2) δύο μέτρων!!!

Θα έχουμε τελειώσει οριστικά με τον Covid19, όταν θα έχουμε στα χέρια μας το κατάλληλο εμβόλιο.

Αυτή την στιγμή όλη η Αφρόκρεμα των ειδικών γιατρών του κόσμου πιστεύουν και το πιστεύω και εγώ, ο οποίος ανήκω στις ευπαθείς ομάδες υψηλότατου κινδύνου λόγω (λοβεκτομής πνεύμονα, βρογχικού άσθματος και βρογχιεκτασιών πέραν της ηλικίας) και ας μην είμαι καπνιστής, ως την μόνη απόλυτη προστασία και άραγε και την αποφυγή του θανάτου από Covid19 τον εμβολιασμό!!!

Όσο για την πιθανή μετάλλαξη του covid19, τότε η επιστήμη θα είναι έτοιμη, όπως και με το ιό της γρίπης που προβλέπουν σε ποιο σημείο του DNA του θα γίνει η μετάλλαξη και έτσι ετοιμάζουν το νέο εμβόλιο για την επόμενη χρόνια.

Τον Οκτώβριο δεν είναι θέμα, ότι θα έχουν λήξει τα φετινά εμβόλια (από τα οποία αντιλαμβάνεστε, ότι πολύ εύκολα θα μπορούσαν να παράγουν νέες ποσότητες) αλλά θα ετοιμάζουν νέο εμβόλιο γρίπης για το νέο στέλεχος της.

Ας προβληματιστούν όσοι το παίρνουν αψήφιστα, από τον πολύ τραγικό θάνατο από Covid19 ενός νέου ανθρώπου μόλις 35 χρονών πατέρα ενός μικρού παιδιού, προφανώς με την κρατούσα άποψη της Επιστήμης μάλλον ο θάνατος του, οφείλεται σε μία υπερ-αντίδραση του αμυντικού του συστήματος, όπως στα αυτοάνοσα νοσήματα ή όπως ενώ όταν τσιμπά τους περισσότερους μια σφήκα, απλώς παρουσιάζουν μια μικρή ερυθρότητα στην περιοχή και λίγο πόνο, σε κάποιους δε η υπερ-αντίδραση του αμυντικού του συστήματος είναι τέτοια, που δεν τους σώζει ή Καρτιζόνη ή η Αδρεναλίνη και πεθαίνουν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Αυτό δείχνει ποσό ύπουλος και επικίνδυνος είναι αυτός ο ιός και πρέπει να προσέχουμε ακόμη και οι νέοι και θα ησυχάσουμε μόνο, όταν θα βγει το εμβόλιο, το οποίο θα τρέξω να κάνω αμέσως, για να πάψουν και αυτές οι ανοησίες με τις συνομοσιολογίες με τους πολέμιους των εμβολιασμών περί Bill Gates, κλπ και κάτι άλλα αφελή, ότι θα βάλουν στο εμβόλιο κάποιο μικροτσίπ για να μας ελέγχουν, που αν δεν είχαν γίνει από χρόνια οι εμβολιασμοί που προτείνει Πρόγραμμα Εμβολιασμών δεν θα είχαν εξαφανιστεί αρρώστιες που μάστιζαν την ανθρωπότητα!!!

Δεν θα πω τίποτα βέβαια για έναν που με ερώτησε δημόσια : καλά πιστεύεις και εσύ ότι υπάρχει covid19;.!!!!!

Και όμως υπάρχουν και ελάχιστοι από αυτούς τους ανθρώπους.

Σας ευχαριστώ πολύ και ευελπιστώ στην προσοχή σας, για να μην λείψει ούτε ένας από κοντά μας και να είμαστε αν είναι δυνατόν όλοι μαζί και του χρόνου τέτοια ημέρα.

Αστακός 21/4/2020

Dr. Παναγιώτης Στάικος
όχι απλά επαγγελματίας, αλλά γιατρός της Κοινότητας.



2 σχόλια:

  1. Μεχρι να ερθει το εμβολιο??? και συ νεοταξιτης γιατρε? ουτε πανουκλα να ηταν ο ιος!!!!Προληψη δεν ειναι μονο το πλυσιμο των χεριων και η αποσταση,αλλα δεν ακουω ,η διαβαζω κατι σχετικα με αυτο.
    Μεχρι το εμβολιο.....Καληνυχτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 14 -15 πεθαναν 4000+ ατομα στην Ελλαδα απο την κοινη γριππη. Δεν εγινε κανενας πανικος .καμμια πανδημια.
    Τωρα εγινε πανδημια με 180 Θανατους που οι περιπου 150 ειναι και απο αλλα νοσηματα. Υπαρχει εξηγηση??
    Σαφως και υπαρχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad