Αμφιλοχία: Απαλλαγή από λιμενικά τέλη για επαγγελματίες-επιχειρήσεις - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Αμφιλοχία: Απαλλαγή από λιμενικά τέλη για επαγγελματίες-επιχειρήσεις


Απαλλαγή από λιμενικά τέλη για επαγγελματίες-επιχειρήσεις

Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής λιμενικών τελών για το πρώτο εξάμηνο του έτους αποφάσισε, έπειτα από εισήγηση του Προέδρου Κωνσταντίνου Διγώνη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αμφιλοχίας. Η απόφαση αφορά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο της πόλης και έχουν υποστεί τις επιπτώσεις της πανδημίας κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση, οι επιχειρηματίες απαλλάσσονται από 1/1/2020 έως 30/6/2020 από την υποχρέωση καταβολής τελών για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και ομπρελών. Η απαλλαγή εφαρμόζεται αυτόματα και δεν απαιτείται κάποια περεταίρω ενέργεια από πλευράς των επαγγελματιών.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι εντός του Μαΐου, θα έχει δρομολογηθεί και η έκδοση των αδειών ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων-ομπρελών για τη φετινή σεζόν, με βάση τις περσινές αιτήσεις. Όσοι αιτούνται για πρώτη φορά φέτος, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στον αριθμό 26423-60420 (κ. Κούστα Σωτηρία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad