Ο βουλευτής Σπ. Λιβανός ανέδειξε το ζήτημα του Ηλία-Στυλιανού στην Βουλή - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Απριλίου 2020

Ο βουλευτής Σπ. Λιβανός ανέδειξε το ζήτημα του Ηλία-Στυλιανού στην Βουλή


Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Κοινοβουλευτικός Eκπρόσωπος της Ν.Δ. Σπύρος Λιβανός, ανέδειξε το ζήτημα του 10 μηνών Ηλία – Στυλιανού από τον Αστακό στην Βουλή.

Το μήνυμα του κ. Λιβανού στο facebook για το θέμα και μετά από την τοποθέτησή του στην βουλή έχει ως εξής:

“Από το βήμα της Βουλής έθεσα το ζήτημα της επιτάχυνσης των διαδικασιών εισαγωγής στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ του γονιδιακού φαρμάκου Zolgensma. Το μόνο φάρμακο που μπορεί να δώσει ελπίδα στον μόλις 10 μηνών Ηλία-Στυλιανό Σάββα και 4 ακόμη μικρά αγγελούδια που πάσχουν από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA Ι). Την πάθηση που γνωρίσαμε όλοι πέρσι από έναν άλλο μικρό μαχητή τον Παναγιώτη-Ραφαηλ.

Ο 10 μηνών μαχητής της ζωής νοσηλεύεται σήμερα σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο. Ευχαρίστησα, και εκ μέρους των γονιών, την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, με την παράκληση να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, καθώς κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό μετράει.

Ως ελάχιστη υποχρέωσή μου θεωρώ την κοινοποίηση, και στη σελίδα μου, του αγώνα των γονιών του μικρού ήρωα της ζωής για την έκτακτη εισαγωγή του φαρμάκου, ενώνοντας τη φωνή μου με τη δική τους”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad