Αιτωλικό: Ηλικιωμένη γυναίκα μετέδωσε τον κορονοϊό στο γιατρό - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Απριλίου 2020

Αιτωλικό: Ηλικιωμένη γυναίκα μετέδωσε τον κορονοϊό στο γιατρό


Για τον τρόπο και τον χρόνο που νόσησε από τον κορωνοϊό, ενημέρωσε και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας Άρη Τριβλή, ο γιατρός από το Νεοχώρι.

Στην επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους ο γιατρός εξήγησε ότι αισθάνθηκε τα πρώτα συμπτώματα την περασμένη Τετάρτη, τα οποία είναι πυρετός και κάποιες μυαλγίες, χωρίς δύσπνοια, ενώ στην συνέχεια νόσησε και η σύζυγός του, με πιο ήπια συμπτώματα, όπως είπε ο κ. Τριβλής, μιλώντας στο aixmi-news.gr. Να σημειωθεί ότι από την ώρα που αντιλήφθηκε τα πρώτα συμπτώματα έκλεισε το ιατρείο του και διέκοψε κάθε επαφή.

Αναζητώντας τις επαφές του διαπίστωσε ότι ο ιός μεταδόθηκε από μια ηλικιωμένη γυναίκα που επισκέφθηκε κατ΄ οίκον με την ιατρική του ιδιότητα. Η γυναίκα δεν νόσησε, διότι λαμβάνει ένα φάρμακο για άλλα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο προφανώς την βοήθησε στο να μην εκδηλώσει κορωνοϊό.

Το περασμένο Σάββατο βγήκαν τα αποτελέσματα της εξέτασης που έκανε και ήταν θετικά, ενώ και ο ΕΟΔΥ είναι ενήμερος. Ήδη ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών του, με αφετηρία 4 ημέρες πριν εκδηλωθούν τα συμπτώματα. Ενήμερη επίσης είναι και η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Αιτωλοακαρνανίας, ενώ ο γιατρός και η οικογένειά του βρίσκονται σε καραντίνα για 14 ημέρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad