Αστακός: Η έκκληση των γονιών του μικρού Ηλία-Στυλιανού προς την Πολιτεία (βίντεο) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Απριλίου 2020

Αστακός: Η έκκληση των γονιών του μικρού Ηλία-Στυλιανού προς την Πολιτεία (βίντεο)


Οι γονείς του μικρού Ηλία-Στυλιανού, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία (δείτε εδώ), με ένα βίντεο μέσα από το προφίλ τους στο facebook, κάνουν έκκληση προς την Πολιτεία να φέρει το φάρμακο στην Ελλάδα.

Ακολουθεί το κείμενο των γονιών στο Facebook:

«Γίναμε όλοι μια γροθιά για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ! Πάμε να το ξανακάνουμε και για τον Ηλία μας! Βοηθήστε μας να δώσουμε ζωή και ελπίδα στον μικρό Ηλία-Στυλιανό! Δεν ζητάμε στην παρούσα φάση κάποιο χρηματικό ποσό αλλά να ενώσουμε τις φωνές μας έτσι ώστε να φτάσει στα αυτιά των αρμοδίων και να κάνουν το καθήκον τους φέρνοντας το φάρμακο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα...

Κάθε ημέρα που περνάει για αυτά τα παιδάκια και για το παιδί μας είναι ένας τεράστιος άθλος και δεν πρέπει να χάνεται πολύτιμος χρόνος!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
Μια κοινοποίηση αρκεί για να σώσεις την ζωή του γιου μας
#μενουμεσπιτι»

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad