Μεσολόγγι: Καταστηματάρχης διακινούσε λαθραία τσιγάρα και πωλούσε κροτίδες - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Μαΐου 2020

Μεσολόγγι: Καταστηματάρχης διακινούσε λαθραία τσιγάρα και πωλούσε κροτίδες


Μεγάλες ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων είχε στην κατοχή του ένας 65χρονος, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν συγκεντρώσει άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα τροφίμων που διατηρεί ο συλληφθείς σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, όπου βρήκαν 14 κιλά λαθραίου καπνού, διαμοιρασμένα σε 28 συσκευασίες, 389 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 2.050 κροτίδες, διαμοιρασμένες σε 41 κουτιά.

Τα λαθραία καπνικά προϊόντα πρόκειται να παραδοθούν στο Τελωνείο Πατρών, προκειμένου να υπολογιστεί το σύνολο των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad