Παναγιώτης Στάϊκος: Μήπως ξέρετε κύριε Δήμαρχε σε ποια χωριά έκοβε χορτάρια σε δρόμους πάνω από 6 μήνες ο καταστροφέας εδάφους; - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Μαΐου 2020

Παναγιώτης Στάϊκος: Μήπως ξέρετε κύριε Δήμαρχε σε ποια χωριά έκοβε χορτάρια σε δρόμους πάνω από 6 μήνες ο καταστροφέας εδάφους;Νέα απάντηση του κ. Παναγιώτη Στάϊκου προς τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη σχετικά με τον καταστροφέα χόρτων (δείτε εδώ κι εδώ) του Δήμου Ξηρομέρου.


Μήπως ξέρετε κύριε Δήμαρχε σε ποια χωριά έκοβε χορτάρια σε δρόμους πάνω από 6 μήνες ο καταστροφέας εδάφους;

Κύριε Δήμαρχε ο καταστροφέας εδάφους ήταν εκεί από τον Οκτώβριο και το ξέρουν και συνεργάτες σας!!!

Μήπως ξέρετε κύριε Δήμαρχε σε ποια χωριά έκοβε χορτάρια σε δρόμους πάνω από 6 μήνες;;;;

Το γεγονός ότι τον πλήρωσα από την τσέπη μου, υπάρχουν πολλοί μάρτυρες από τον κύριο Σόρογκα, τον Φώτη Λιβάνη μέχρι τον Γιώργο Μανδύλη, με το τρακτέρ του οποίου κόβαμε τα χορτάρια με καύσιμα, που βάζαμε από το κοινό ταμείο με τα 200 ευρώ που έδινα κάθε μήνα εγώ από τα παραστατικά μου και από 100 ευρώ οι αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου, μέχρι και τον κύριο Λαϊνά από την τότε αντιπολίτευση και τον κύριο Αποστόλη Ντίνο δικό σας συνεργάτη σήμερα.

Αν πάντως πραγματικά δεν γνωρίζετε σε ποια χωριά έκοβε χορτάρια, ο εν λόγω καταστροφέας, τότε δεν ξέρετε τι σας γίνεται!!!

Άλλη μια γκάφα σας.

Τα έγραφα που μας δείξατε από το 2008, είχαν δει επανειλημμένα και οι συνεργάτες σας κύριος Αποστόλης Ντίνος και ο κύριος Λαινάς και όλοι οι πολίτες, να κόβει τα χορτάρια στους δρόμους, αλλά και στην περιοχή του ανεμόμυλου, είχα πει αφού εγώ ήμουν δήμαρχος δικιά μου ήταν η ευθύνη, που φαίνεται, ότι εισπράχτηκαν αυτά τα χρήματα, αλλά εγώ που τα είχα δώσει προκαταβολικά στον κύριο Σόρογκα (τον προμηθευτή του), δεν τα πήρα ποτέ πίσω!!!

Έχω ισχυρές ενδείξεις, αλλά όχι αποδείξεις για το ποιος τα βούτηξε και έτσι δεν μπορώ να τον πιάσω από τον λαιμό, για να τα επιστρέψει πίσω!!!

Και έτσι πάνε πουφ. 

Για τον φόνο, όμως τίποτα!!!

Για τα καύσιμα του Β εξαμήνου του 2010 του κυρίου Δημητρίου Πλιαμέρη, ούτε κουβέντα, που υπάρχουν εκεί όλα τα χαρτιά και φαίνονται, αν έχουν πληρωθεί ή είναι μέσω του δικηγόρου κυρίου Αλέξανδρου Φραίμη στα Αστικά Δικαστήρια , δεν αρθρώσατε ούτε κουβέντα!

Σας λείπει η λεβεντιά, να τα βάλετε στην επόμενη οικονομική, για να πάρω τα χρήματα μου, τα οποία είναι 7.000 ευρώ και αυτή είναι η ουσία και όλα τα άλλα είναι απλά παραμύθια και μάταιες προσπάθειες αντιπερισπασμού για τα χάλια σας!!!

Αλλά μάταια, γιατί η πραγματική λεβεντιά είναι για λίγους!!!

Παναγιώτης Σταικος 
Πρώην Δήμαρχος Αστακού 
με τα τόσα μηχανήματα που σας άφησε, 
που παρά ταύτα έχετε τον Δήμο ολόκληρο να βρωμάει, 
από άκρου εις άκρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad