Παναγιώτης Στάϊκος: Να σας δείξω κύριε Δήμαρχε δύο καταστροφείς, όχι μόνο τον έναν - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Μαΐου 2020

Παναγιώτης Στάϊκος: Να σας δείξω κύριε Δήμαρχε δύο καταστροφείς, όχι μόνο τον έναν


Στο ερώτημα της Δημοτικής Παράταξης «Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα» σχετικά με τον καταστροφέα χόρτων του Δήμου Ξηρομέρου, απαντά ο Πρώην Δήμαρχος Αστακού και Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» κ. Παναγιώτης Στάϊκος.


Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε

Εάν το πάρα κάτω Υστερόγραφο αφορά σε εμένα

Και τώρα μετά το τέλος του Ιατρείου μου αντί να κοιμάμαι για λίγη ξεκούραση θα πάρετε πολλές απαντήσεις και ας χάσω τον μεσημεριανό μου υπνάκο!!!

«Υ.Γ.: Να κάνουμε και εμείς ένα ερώτημα.... Μήπως γνωρίζει να μας πει κάποιος, που βρίσκεται σήμερα ο καταστροφέας χόρτων, που προμηθεύτηκε ο Δήμος πριν 10 περίπου χρόνια;»

Έτσι δεν αναρωτηθήκατε ;;;;

Να σας δείξω κύριε Δήμαρχε δύο καταστροφείς , όχι μόνο τον έναν,οι οποίοι κάνουν ηλιοθεραπεία μαζί μες τα άλλα μηχανήματα , εκεί το οικόπεδο του φίλου του Γιάννη .

Στην απάντηση σας για το που βρίσκετε ο καταστροφέας εδάφους , θα μπορούσα να σας δείξω μόνο την φωτογραφία που σας παρουσιάζω και να μην πω τίποτα άλλο, αλλά θα πω πάρα πολλά, για να έχουν πλήρη ενημέρωση οι Πολίτες για τον Δήμαρχο Στάικο και τον Δήμαρχο Τριανταφυλλάκη, γιατί έχω ένα χούι. Όταν μου πετάνε το γάντι σκύβω αμέσως και το σηκώνω!!!

Ακούστε λοιπόν χωρίς ίχνος εμπάθειας ή μίσους προς το πρόσωπο σας, πράγμα το οποίο κάνετε εσείς κάθε ημέρα προς εμένα (μάρτυρας και υπογράφων σε τρεις μηνυτήριες αναφορές. Την μια για να μου κλείσετε το ιατρείο για 2 μήνες και 500 ευρώ ποινή, σας την έτριψε στο πρόσωπο η γνωστή σε όλους πλέον λόγω covid19 Πρόεδρος του πειθαρχικού του ΠΙΣ, Πρόεδρος των Νοσοκομειακών γιατρών της Αθήνας και Δ/ντρια Παθολογικής Κλινικής στο Γεννηματάς κυρία Ματίνα Παγώνη. Την άλλη με την μήνυση από την προηγούμενη διοίκηση της 6ης ΥΠΕ μετά την δικιά σας μηνυτήρια αναφορά για το ασθενοφόρο τότε με την διάτρηση στομάχου του συμπολίτη μας, στο δικαστήριο της 1/10/2019 ο μάρτυρας δεν προσήλθε, γιατί θα δικαζόταν για ψευδορκία και θα έχανε την δουλεία του {{αλλά δεν την γλυτώνει, αφού ο Δικηγόρος μου θα ζητήσει την βίαια προσαγωγή και ακολούθως από κατήγορος θα μετατραπεί σε κατηγορούμενο}}, αφού πέραν των μαρτύρων τα διαψεύδει όλα το Αντίγραφο από το βιβλίο Συμβάντων της Αστυνομίας και με τις καταθέσεις σας εσάς και του κύριου Κασταούνη {{ αφού εδώ το πήγατε πιο πονηρά για να φυλαχτείτε }} , μετά και τις γνωματεύσεις καταπέλτες των 2 Κρατικών Ψυχιάτρων θα σας γλεντήσω , αν ο Ανακριτής την πάει στο ακροατήριο ), έτσι πέραν της απάντησης με την φωτογραφία του καταστροφέα εδάφους δίπλα στον μεγάλο καταστροφέα με το τρακτέρ, θα σας κάνω και εγώ κάποιες ερωτήσεις:

Για το που βρίσκονται τα πάρα κάτω μηχανήματα , τα οποία αγοράστηκαν στην θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού , όπως και για το που βρίσκεται πανάκριβο το Τζίπ TOYOTA RAV με τα 2.000 κυβικά και τις 40.000 ευρώ περίπου του τέως Δήμου Φυτειών με Δήμαρχο τότε τον Αναπληρωτή σας Δήμαρχο κύριο Παναγιώτη Τζαχρήστα ;;;;;;;

Μάθετε λοιπόν πως καταστροφέας εδάφους , αγοράστηκε από τον κύριο Σόρογκα στο Νιοχώρι Οινιαδών , ο οποίος επειδή είχε καεί από κάποιους άλλους Δήμους, μου ζήτησε να τον πληρώσω μπροστά εγώ με δικά μου χρήματα και όταν θα ήταν έτοιμο το ένταλμα πληρωμής από τον Δήμο, θα μου επέστρεφε τα χρήματα , πράγμα το οποίο εγώ αποδέχθηκα, αφού είχε γίνει αυτό και με πολλούς άλλους εργολάβους ή προμηθευτές και την επόμενη ημέρα του έστειλα τα 1.800 ευρώ με τον συνεργάτη μου Γιώργο Μανδύλη, όπου του τα παρέδωσε μέσα σε ένα μικρό κλειστό γραφειάκι στον τεράστιο χώρο της Βιοτεχνίας του και μετά από ένα μήνα περίπου μας παρέδωσε τον καταστροφέα εδάφους!!!

Αυτή η περίπτωση δεν ήταν μοναδική , αλλά είχε γίνει πολλές φορές , όπως με τον κύριο Πετρονικολό , οποίος αντικατέστησε σε δύο φάσεις τις πόρτες και τα παράθυρα στο ισόγειο και μετά στον πρώτο όροφο του Δημαρχείου , ο οποίος όταν επιστράφηκε το ένταλμα από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συμβουλίου στο Μεσολόγγι , πήγε στο ταμείο και μου επέστρεψε αμέσως ολόκληρο το ποσόν των χρημάτων, τα οποία είχε λάβει από εμένα πριν την έναρξη των εργασιών της αντικατάστασης όλων των πορτοπαράθυρων, την μαρτυρία του οποίου επικαλούμαι, ο οποίος σήμερα είναι ο δραστήριος Πρόεδρος του Βασιλόπουλου, που αν δεν είναι έτσι όπως τα λέω, ας βγει να με διαψεύσει και τότε να πάω να πνιγώ και όπως επίσης ανέφερα το ίδιο έγινε πολλές φορές και με τον κύριο Θωμά Ρηγάλο πολλές φορές για έργα που είχε κάνει και με άλλους εργολήπτες!!!

Όμως εγώ περίμενα, πότε θα μου επιστραφούν τα χρήματα από το ένταλμα του κυρίου Σόρογκα, αλλά τα χρήματα αυτά δεν μου επιστράφηκαν ποτέ , αφού κάποιος φαίνεται πως εισέπραξε το εν λόγω ένταλμα , αλλά εμένα δεν μου επιστράφηκαν ποτέ αυτά τα χρήματα (εδώ η ευθύνη είναι δικιά μου.Ας πρόσεχα). Πράγμα που σημαίνει πως κάποιος πήρε τα χρήματα αυτά από το ταμείο (ο κύριος Σόρογκας αποκλείεται) ,αφού το ίδιο είχε συμβεί και την υδραυλική πόρτα βαριάς κατασκευής σαν την μπούκα πόρτα των φεριμπόουτ για την χωματερή , για να κλείνει και να μην μπορούν, να μπουν μέσα Ρομά και άλλοι για να βρουν μεταλλικά αντικείμενα.

Η πόρτα αυτή έγινε ύστερα από μελέτη του Μηχανολόγου Μηχανικού της ΤΥΔΚ κυρίου Φουρναράκη με το ποσόν των 12.000 ευρώ, τα οποία είχα δώσει εγώ μπροστά και όταν ήρθε ο κύριος Σόρογκας, αφού τον ειδοποιήσαμε εμείς και εισέπραξε τα χρήματα από το ταμείο του Δήμου, μου τα επέστρεψε στο ακέραιο και τα 12.000 ευρώ.

Μετά από κάποιο διάστημα αφού είχε κλείσει η χωματερή του Αστακού και ενώ είχαμε αρχίσει να πηγαίνουμε τα σκουπίδια στην Πάλαιρο, πήγαν κάποιοι και έθαψαν την πόρτα αυτή ρίχνοντας επάνω χώμα . Με ποια λογική έγινε αυτό δεν γνωρίζω .

Υπόψιν θέλω να τονίσω εδώ, πως για να βάλει η ΔΕΗ τις κολόνες μαζί με τον μετασχηματιστή πληρώσαμε 45.000 ευρώ. (Τέτοια χρήσιμα έργα κάναμε για όποια ανάγκη προέκυπτε)!!!

Και τώρα οι ερωτήσεις:

Για αυτή την υπερσύγχρονη μηχανοκίνητη σκούπα η οποία έχει και κλιματισμό και όλους τους αυτοματισμούς , την οποία προμηθευτήκαμε με Δημοπρασία 90.000 ευρώ και η οποία είναι ιδανική για τον Αστακό με τους πολλούς στενούς δρόμους , στους 8 μήνες που κυβερνάτε τον Δήμο της κάνατε το απαραίτητο Service;;;

Αν ναι ποιος το έκανε;;;

Γιατί ο Στάικος έφερνε από την Αθήνα το Ειδικό Συνεργείο της Αντιπροσωπείας και έκανε εδώ το Service , όπως έκανε αυτό το Ειδικό Συνεργείο και για πολλούς Δήμους στην Χώρας ή μήπως την φορτώσατε στο φορτηγό του Δήμου και την πήγατε εσείς στην Αθήνα ή την έχετε παρατημένη εκεί έξω για να κάνει ηλιοθεραπεία, μέχρι να καταστραφεί εντελώς , αφού είναι ένα καινούριο μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας και έχει πολύ λίγες ώρες εργασίας;;;

Μήπως γνωρίζετε την τύχη της μικρής χειροκίνητης σκούπας (αξίας 3.000 ευρώ ) , την οποία μας είχε δωρίσει η Αντιπροσωπεία , όταν προμηθευτήκαμε την άλλη με τις 90.000 ευρώ με την Δημοπρασία;;;

Εάν δεν ξέρετε, θα σας πω εγώ, που βρίσκεται .

Ευρίσκεται στο Κοινοτικό Γραφείο της Παλαιομάνινας!!!!

Και σας ερωτώ πάλι;

Σε αυτούς τους 8 μήνες που κυβερνάτε τον τόπο, στείλατε ποτέ κάποιους εργάτες (γιατί ο χειρισμός της είναι πανεύκολος) να την βάλει μπροστά και να καθαρίσει όλους τους δρόμους, όπως γινόταν στην θητεία μου ;;;;;

Μήπως μπορείτε να μου πείτε , που βρίσκεται το τρακτέρ χλοοκοπτικό HUSQVARNA, που είχαμε αγοράσει με 5.000 ευρώ και το οποίο παραδώσαμε σε Άριστη κατάσταση , με το οποίο κουρεύαμε το γκαζόν στο πάρκο κάθε εβδομάδα , αφού πίσω είχε και θέση στην οποία τοποθετούταν μεγάλες πλαστικές σακούλες και δεν αφήναμε το υλικό του κουρέματος επάνω στο γκαζόν , όπως κάνουν στους προοδευμένους Δήμους της Πατρίδας μας;;; Για τα παρτέρια του λιμανιού είχαμε άλλο μικρότερο ,το οποίο επίσης παραδώσαμε

Μήπως μπορείτε να μου πείτε, που βρίσκονται τα 2 χορτοκοπτικά HUSQVARNA ενός Ίππου (τα οποία λόγω της γνωστής μεγάλης τους ισχύος, μου τα ζητούσαν και πολίτες Αστακιώτες, για να καθαρίσουν τα χορτάρια σε μεγάλα οικόπεδα εντός της Πόλης του Αστακού και ασφαλώς τους τα έδινα, με την επισήμανση να προσέχουν , για να μην πάθουν κανένα ατύχημα. Μπορώ αυτή την στιγμή να πω δύο από τα ονόματα που τα είχαν πάρει. Ήταν ο κύριος Δημήτριος Αθανασίου Πλούμης, ο κύριος Γιώργος Μπαμπούρης του Δημητρίου και άλλοι πολλοί. Ή μήπως ήταν κανένα έγκλημά μου) , τα οποία είχαμε αγοράσει εμείς με 1.000 ευρώ το καθένα , με τα οποία λόγω της μεγάλης ισχύος μπορούσαν να κόψουν ακόμη και χονδρά κλαριά;;;

Ή που βρίσκονται τα άλλα 5 χορτοκοπτικά STIHL ¾ του Ίππου , τα οποία είχαμε αγοράσει με 500 ευρώ το καθένα;;;

Βέβαια εμείς δεν είχαμε αγοράσει μόνο τον μικρό και ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟ καταστροφέα εδάφους, αλλά και το τρακτέρ 100 Ίππων με τον καλύτερο καταστροφέα βαρέως τύπου με 80.000 ευρώ ύστερα από δημοπρασία στην οποία μειοδότης ήταν η Εταιρία Κοντέλης από την Αθήνα και όχι όπως εσείς που αγοράσατε με απευθείας ανάθεση το καλαθοφόρο μηχάνημα και εκείνο το απορριμματοφόρο (ο θεός να το κάνει απορριμματοφόρο) το οποίο Δικοί σας Άνθρωποι ονόμασαν μπανιέρα και κάποιοι άλλοι κλασομπανιέρα και τα δύο μαζί περίπου 50.000 ευρώ, το οποίο ασφαλώς γνωρίζετε , ότι κυκλοφορεί παράνομα , διότι πέραν του γεγονότος ότι δεν μπορεί σύμφωνα με τον νόμο, να μεταφέρει σκουπίδια , αφού δεν είναι όπως τα άλλα κλειστά απορριμματοφόρα του Δήμου , αλλά να μεταφέρει μόνο χαρτιά ή μπάζα ή ογκώδη αντικείμενα και θα πρέπει στην οροφή του να έχει υποχρεωτικά συρόμενο μουσαμά!!!

Μήπως μπορείτε να μας πείτε, όταν εγώ για Δημαρχιακό Αυτοκίνητο είχα ένα σεμνό και ταπεινό NISSAN 1.400 κυβικά ,το οποίο δεν ήθελα να έχει μέσα ούτε Radiocd , που βρίσκεται το πανάκριβο Τζίπ TOYOTA RAV με τα 2.000 κυβικά με τις 40.000 ευρώ περίπου του συνεργάτη σας κυρίου Τζαχρήστα , για έναν Δήμο την εποχή εκείνη με τα δυο Χωριά με περίπου 3.000 μόνιμους κατοίκους;;;;!!!!

Αλήθεια 2.000 κυβικά αυτοκίνητο ;;;;

Ποιος νόμιζε πως ήταν ;;;;

Ο Δήμαρχος της Ζυρίχης ;;;;

Να σας πω εγώ που βρίσκεται ;;;

Είναι στα χέρια κάποιου μάγκα , που το πήρε από τον ΟΔΔΥ , γιατί αν είχε πάρει ένα αυτοκινητάκι 1.400 κυβικά, θα το χρησιμοποιούσατε τώρα σαν επιβατικό αυτοκίνητο και δεν θα χρησιμοποιούσατε (ξεσκίζατε) τα Πυροσβεστικά τα MAZDA 4X4, τα οποία λόγω του ότι είναι πάντα με γεμάτο το καζάνι τους, έχουν και πολύ βάρος και άρα το καύσιμο τους σε κάθε μετακίνηση είναι 5πλάσιο από το NISSAN 1.400 και τα φθείρουν με την πολύ χρήση και δεν θα είναι εύκολο να βρείτε τα 50.000 ευρώ, που κάνουν τώρα το καθένα, αφού το καζάνι τους δεν είναι 500 λίτρα , όπως αυτά που έχει η Πυροσβεστική , αλλά 850 λίτρα (να φανταστείτε πως τα συγκεκριμένα έχουν μέχρι και ηλεκτρικούς και θερμαινόμενους καθρέπτες)!!!

Αγοράστε και εσείς στην θητεία σας άλλα τόσα μαζί με τα 12 συνολικά μεγάλα αυτοκίνητα και μηχανήματα και τότε δεν θα είμαι Αντίπαλος σας, αλλά θα είμαι δίπλα σας .!!!

Εμπρός λοιπόν!!!!

Εμείς ασφαλώς δεν πρόκειται να πάμε να το καταγγείλουμε στην Αστυνομία , όπως έκαναν κάποιοι συνεργάτες σας στο παρελθόν , γιατί δεν αρμόζει με το ήθος μας , όπως δεν πήγαμε στην Εισαγγελία ή στην Πυροσβεστική ή στην Διεύθυνση περιβάλλοντος , για τις απείρου κάλους εικόνες και Videos που δείξαμε , αλλά σας ζητήσαμε απλά να μας δείξετε το πώς διαθέσατε τα χρήματα των 20.000 ευρώ , τα οποία σας έστειλαν από το ΥΠ-ΕΣ , για την αντιμετώπιση του Covid19, πράγμα το οποίο είχαμε υποχρέωση ,ως αντιπολίτευση .!!!

Τι λέτε λοιπόν;;

Δεν έβγαλαν οι πολίτες τα συμπεράσματα τους ;;;

Λέτε να περιμένουν την δικιά μου γνώμη, για να βγάλουν τα συμπεράσματα τους;;;

Ή μήπως περιμένετε, να σας πουν και μπράβο ;;;;

Ούτε σκοπεύω να ασχοληθώ με τον ένα και μοναδικό ρουφιάνο υπάλληλο του Δήμου (που ξέρετε πως τον λένε οι συνάδελφοί του στον Δήμο )!!!!

Θα ασχοληθώ όμως με αυτή την αστεία ερώτηση προς εμένα , με την οποία απλά βγάζετε αυτό , που βγάζετε από καιρό προς το πρόσωπό μου , δηλαδή αβυσσαλέο μίσος και μια ανεξήγητη έχθρα , ενώ από πλευράς μου σας παρείχα συναίνεση μέχρι βαθμού παρεξηγήσεως από πολλούς πολίτες, αλλά ακόμη και από κάποιους συνεργάτες μου!!!

Και τώρα να τεστάρουμε και την λεβεντιά σας ως Άρχοντα!!!!

Γνωρίζετε ότι το δεύτερο 6μηνο του 2010 στις 15/12/2010 ο κύριος Δημήτριος Πλιαμέρης , όταν ήμουν Δήμαρχος Αστακού , έφερε ένα τιμολόγιο αξίας 7.000 ευρώ , για τα καύσιμα αυτής της περιόδου και εγώ έδωσα εντολή στον κύριο Δημητρίου, να ετοιμάσει το ένταλμα του , αφού είχε ψηφιστεί από την Δημαρχιακή, αλλά επειδή είχαν γίνει οι εκλογές και ο κύριος Πλιαμέρης ξαναεκλέχθηκε Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου με τον κύριο Σαμαρά και ζήτησε θα έλεγα έντρομος , το ήδη έτοιμο ένταλμά του , από τα χέρια του κυρίου Δημητρίου και το έσκισε , γιατί μας είπε, επειδή ήταν Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου και είχε δικαίωμα να εκδώσει τιμολόγιο μέχρι 5.000 , ότι θα του έκαναν ένσταση και θα εξέπιπτε του αξιώματος του!!!!

Τότε εγώ και ύστερα από παράκλησή του , επειδή μου είπε , πως είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα , ένεκα οικογενειακών προβλημάτων υγείας , του έδωσα από την τσέπη μου τα 7.000 ευρώ με την προϋπόθεση ότι , όταν θα εγκρινόταν ο νέος Προϋπολογισμός της Επόμενης Δημοτικής Αρχής , περί τον μήνα Απρίλιο θα κατέθετε εκ νέου το τιμολόγιο στην νέα δημοτική αρχή, την οποία είχα μάλιστα στηρίξει και εγώ και θα εισέπραττε τα 7.000 ευρώ , για να μου τα επέστρεφε.

Ο καιρός περνούσε και με διάφορες δικαιολογίες δεν πληρώθηκε το ένταλμα αυτό ποτέ και για να μην χαθεί το δικαίωμα λόγω παραγραφής , ζήτησα από τον κύριο Πλιαμέρη να αναθέσει στον Δικηγόρο κύριο Αλέξανδρο Φραίμη, να προσφύγει στα Αστικά Δικαστήρια (που τα έξοδα αυτά ασφαλώς θα τα πλήρωνα εγώ) , τα οποία πολλές φορές κάνουν χρόνια για να βγάλουν αποφάσεις!!!

Έτσι λοιπόν πέρασαν από τότε 10 χρόνια και δεν πήρα τα χρήματα μου τα 7.000 ευρώ από τα καύσιμα , όπως και από τον διάσημο πλέον καταστροφέα εδάφους με τα 1.800 ευρώ ακόμη ,τα οποία είχα βγάλει με τίμιο ιδρώτα και την περίοδο αυτή από το 2013 μέχρι το 2018 αντιμετώπισα και σοβαρά προβλήματα υγείας και χρειάστηκα αρκετά χρήματα .!!!!

Βρείτε λοιπόν τον κύριο Φαίμη , βρείτε και την απόφαση της ψήφισης του ποσού των 7.000 ευρώ για καύσιμα του Β εξαμήνου , περάστε την από την Οικονομική της οποίας είστε Πρόεδρος και ψηφίστε την ως οφειλή παρελθόντων ετών . Υπάρχει τέτοιος Κωδικός στον Προϋπολογισμό .!!!

Εν αναμονή της προσωπικής σας λεβεντιάς :

Αστακός 4/5/2020 (και η ώρα έφθασε 4:00μ.μ. ) 

Παναγιώτης Στάικος 
Πρώην Δήμαρχος Αστακού

Δυστυχώς με δικιά σας επιλογή και πρώην συνάδελφος 
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad