Δημοτική Παράταξη «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»: Τι Μπαγκλαντές – Τι Αστακός (φώτο-βίντεο) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Μαΐου 2020

Δημοτική Παράταξη «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»: Τι Μπαγκλαντές – Τι Αστακός (φώτο-βίντεο)


Τι Μπαγκλαντές – Τι Αστακός!!!

Έτσι κατάντησε τον Αστακό, αλλά και ολόκληρο τον Δήμο Ξηρομέρου η «νέα» Δημοτική αρχή!!!

Η κατάσταση στο οικόπεδο του Δήμου κάτω από την Κεντρική Δεξαμενή και λίγα μέτρα επάνω από το πατρικό σπίτι του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας κυρίου Αποστόλη Ντίνου, έχει καταντήσει με του Επικίνδυνους Πειραματισμούς του Δημάρχου κυρίου Τριανταφυλλάκη, μία Τριτοκοσμική Περιοχή χειρότερη και από αυτές που βλέπουμε ακόμη και στο Μπαγκλαντές, με τεράστιους κινδύνους τόσο για την Δημόσια Υγεία και μάλιστα εν μέσω της Πανδημίας του Covid19, όσο και ως πυριτιδαποθήκη στα θεμέλια της Πόλης του Αστακού, αφού και μάλιστα με την απαγόρευση του καψίματος των κλαριών, όπως ζητάει με έγγραφό της η Δημοτική αρχή, το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο και έχει ισχύ από σήμερα 1 Μαΐου 2020, με το οποίο η Δημοτική αρχή βάσει του νόμου και του έγγραφου που έλαβε από το ΥΠ-ΕΣ , το οποίο δημοσίευσαν και όλα τα τοπικά blogs, εκεί έπρεπε σήμερα να έλαμπαν τα πάντα.

Δηλαδή αυτό που λέει και ο σοφός Λαός μας: Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν ερκάτεις!!!

Η εγκληματική ανευθυνότητα και αδιαφορία της Δημοτικής αρχής σε όλο της το μεγαλείο, που αν πάει εκεί κάποιος, που είναι λογικό κάτω από αυτές τις συνθήκες, να συχνάζουν και περιθωριακά άτομα και εξαρτημένα από χρήση ουσιών άτομα (αφού υπάρχουν και σύριγγες ινσουλίνης), όχι ηθελημένα, αλλά ακόμη και άθελά τους αφήσουν ένα τσιγάρο και αν υπάρχει και δυνατός άνεμος, μπορεί να καεί ο μισός Αστακός!!!

Και λίγα μέτρα πιο κάτω στον ίσιο δρόμο, εκατό μέτρα από τα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ,τένις και 5Χ5, η πόρτα τους είναι διαρκώς ανοιχτή, αφού εδώ και δύο χρόνια σχεδόν έχει αφαιρεθεί και αθλούνται μέσα παιδιά, αφού δεν είναι παιδική χαρά, για να ισχυριστούν, ότι με το νόμο είναι κλειστές, απέναντι από δύο σπίτια εντός σχεδίου Πόλης, όπως φαίνεται και στο σχετικό video, η εικόνα είναι πιο αποκρουστική μια ανάσα και από τα παρακείμενα τα σπίτια !!!

Όπως επίσης απέναντι από το Super Market κυρίου Ν. Καλαντζή τα γαϊδουράγκαθα στο πεζοδρόμιο έφτασαν τα 3 μέτρα στον μετασχηματιστή της ΔΕΗ, και πιο κάτω από το περίπτερο –Μini Market του κυρίου Vassil Russaj μόλις 40 μέτρα από την θάλασσα το Video μιλάει από μόνο του, όπως και όλες οι σημερινές φωτογραφίες από το πρωί (εκτός του Μύτικα με τα κοράκια , για να μην ξεχνιόμαστε, του γηπέδου της Κανδήλας, που για 6 μήνες ήταν έτσι και μετά την ανάρτηση το καθάρισαν, τις 2 φωτογραφίες από την Χρυσοβίτσα, τις 2 φωτογραφίες από το νεκροταφείο του Αστακού μια μέσα και μια με το φορτηγό με το τι είχαν βγάλει από μέσα μετά τις πολύ φιλότιμες προσπάθειες την Πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού κυρίας Αρετής Γριτσίπη, αλλά ποιος την ακούει, την φωτογραφία μπροστά στην οικία Σκούμπα και στο Σταυροδρόμι της Άνω Λούτσαινας {{όπου και σήμερα μετά από λίγες ημέρες καθαρισμού λόγω δικιάς ανάρτησης η ίδια τριτοκοσμική εικόνα επικρατεί πάλι και σήμερα}}, τους κάδους στο λιμάνι του Αστακού σήμερα όπως και χθες και προχθές (όπως έδειξα και στην τηλεδιάσκεψη τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά της οποίας φρόντισαν να κατεβάσουν σήμερα από τα blogs), το χορτάρι στα παρτέρια του «γκαζόν» στο Λιμάνι το οποίο είναι στα μαύρα του τα χάλια, εκεί που κάθεται μια παρέα νέων ανθρώπων, που έχουν φυτρώσει από την αδιαφορία και γαϊδουράγκαθα που ξεπερνούν το μισό μέτρο και με το 90% των κάδων του Αστακού να είναι κάθε ημέρα ξέχειλοι από σκουπίδια και πλαστικά και όχι σε 3 ή 5 που επιλέγουμε εμείς, όπως είπε ο κύριος Δήμαρχος στο Συμβούλιο!!!

Οι φωτογραφίες με τα χορτάρια ύψους πάνω από 1 μέτρο είναι από τον Κεντρικό δρόμο του Αστακού, όπως ερχόμαστε από Αγρίνιο μετά την αερογέφυρα και δεν συζητάμε για τον πρώτο παράλληλο του δρόμο προς την θάλασσα, γιατί εκεί είναι ζούγκλα πραγματική!!!

Όλες οι φωτογραφίες παραπέμπουν όχι σε έναν εγκαταλειμμένο Δήμο Ευρωπαϊκής Χώρας, αλλά σε Χώρες σαν το δύσμοιρο Μπαγκλαντές!!!

Έτσι καταντήσατε τον Δήμο κύριοι κύριοι Δήμαρχε και Αναπληρωτά Δήμαρχε κύριε Τζαχρήστα,  αληθινό Μπαγκλαντές, που μας είπατε να πάμε στον Εισαγγελέα, αν διαπιστώσουμε παρανομία και να πάψουμε, δήθεν να σας συκοφαντούμε!

Τι θέλατε δηλαδή να πηγαίναμε στην Εισαγγελία σήμερα και να καταθέταμε μήνυση, ότι με αυτές τις τριτοκοσμικές εικόνες θέτετε σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών εν μέσω Πανδημίας μάλιστα από τον Κορονοϊό ;

Τι θέλατε δηλαδή να πάμε στην Πυροσβεστική και να καταθέταμε μήνυση, γιατί μέσα στο Δημοτικό οικόπεδο και όχι μόνο, έχετε για μήνες πετάξει εσείς ίδιοι ως εύκολη λύση εκεί μέσα Βουνά από ξερά κλαριά, ξερά χόρτα, πλαστικά και σκουπίδια, την ώρα που εσείς απειλείτε τους πολίτες πως αν δεν έχουν καθαρίσει τα οικόπεδά τους δα τους επιβάλετε και πρόστιμα!!!

Λίγη αιδώς (ντροπή) χάθηκε;;;!!!!

Ή μήπως θέλατε να στείλουμε ένα email με σημερινή ημερομηνία και πολλούς αυτόπτες μάρτυρες προς την Διεύθυνση Περιβάλλοντος για να σας επιβάλει πρόστιμο των 45.000 ευρώ όπως ορίζει ο νόμος ;;;;;!!!!

Τίποτα από όλα αυτά δεν θα κάνουμε εμείς ως Υπεύθυνη Αντιπολίτευση, αφού δεν είναι στην πολιτική σας ιδεολογία και κουλτούρα η Πολιτική με Εισαγγελείς και Χωροφυλάκους!!!

Απλά θα σας παραδώσουμε στην χλεύη και την γελοιοποίηση των Πολιτών, τους οποίους εσείς αντιμετωπίζετε χειρότερα από ζώα, αλλά όμως δεν είναι ζώα, αλλά Άνθρωποι με αξιοπρέπεια, Ξηρομερίτικη λεβεντιά και φιλότιμο, οι οποίοι απαιτούν να τους σέβεστε αγαπητέ κύριε Τζαχρήστα, που θέλατε να μας κάνετε και κήρυγμα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, για το οποίο σας καλώ να αφήσετε τα Βιντεοσκοπημένα Πρακτικά στα Blogs!!!

Αυτή δυστυχώς είναι η τραγική αλήθεια για τον πολιτικό σας κατήφορο χωρίς φόβο και πάθος, αλλά με πολύ σεβασμό απέναντι στους Δημότες και Πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου!

Μήπως αλήθεια μπορεί να μας δείξει ο κύριος Δήμαρχος, όπως μας έδειξε την κατάσταση με τις προσλήψεις δίμηνης διάρκειας ένεκα Covid 19 κατάσταση της Οικονομικής Επιτροπής για το πού πήγαν τα 20.000 ευρώ, τα οποία έστειλε το ΥΠ-ΕΣ, για ανάγκες για την αντιμετώπιση του Κορονοιϊού;;;;;

Να την δείξει και τότε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος, με την μικροπολιτική και την ανευθυνότητα της «νέας» δημοτικής αρχής σε αντίθεση για τον αγώνα που δίνει όλος ο Ελληνικός Λαός απέναντι στην Πανδημία!!!!

Δυστυχώς τραγική-θλιβερή εικόνα Δήμου ημέρα Πρωτομαγιάς!

Παραθέτουμε το έγγραφό σας για τον καθαρισμό των οικοπέδων από τους πολίτες όταν εσείς δίνετε το κλασικό παράδειγμα προς αποφυγήν:


Αστακός 23.4.2020 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Βάση της Πυροσβεστικής Διάταξης 1/2020 της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας σας γνωρίζουμε ότι κατά την περίοδο από 1-5-2020 έως 31-10-2020.


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ 

Πάσα χρήση πυρός λόγω αυξημένης επικινδυνότητας, σε:

1. Δάση και Δασικές εκτάσεις.
2. Χορτολιβαδικές εκτάσεις, βραχώδεις πετρώδεις εκτάσεις που βρίσκονται σε πεδινά εδάφη, σε ανώμαλα εδάφη και σε λόφους.
3. Επίσης απαγορεύεται η καύση αγροτικών εκτάσεων από 1-5-2020 μέχρι και 31-10-2020, χωρίς την έκδοση άδειας από την αρμόδια Πυροσβεστική Υπηρεσία και αφού ληφθούν τα μέτρα που ορίζονται στο άρθρο 5, παρ. 1 της 9/2000 Πυροσβεστικής Διάταξης (ΦΕΚ Β΄1459/30-11-2000), όπως αυτή τροποποιήθηκε με την 9Α/2005 Πυροσβεστική Διάταξη (ΦΕΚ Β΄1554/10-11-2005) και ισχύει.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου 


Αστακός 1 Μαΐου 2020

Εκ του γραφείου τύπου 
Της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad