Η υπόθεση του Ηλία-Στυλιανού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» - Αποστολή στον Αστακό (βίντεο) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Μαΐου 2020

Η υπόθεση του Ηλία-Στυλιανού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» - Αποστολή στον Αστακό (βίντεο)


Ο 11 μηνών Ηλίας - Στυλιανός δίνει γενναία μάχη με τη νωτιαία μυική ατροφία, την ασθένεια που πάσχει και ο Παναγιώτης - Ραφαήλ.

Διαγνώστηκε σε ηλικία μόλις 15 ημερών και από τότε δε σταματά να χαμογελά παρά τη σοβαρότατη κατάσταση της υγείας του. Είναι εκείνος που έδωσε δύναμη στους γονείς του να συνέλθουν μετά το αρχικό "χαστούκι" και να σταθούν στα πόδια τους για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Το μόνο που ζητούν είναι να έρθει η γονιδιακή θεραπεία στην οποία υπεβλήθη ο Παναγιώτης - Ραφαήλ και στη χώρα μας, δίνοντας ελπίδα και ανάσα ζωής σε όλα τα παιδιά που πάσχουν από τη θανατηφόρα ασθένεια. 

Με οδηγό την πίστη τους και έχοντας τάξει τον μικρό τους στον Άγιο Στυλιανό και στον Προφήτη Ηλία προσεύχονται καθημερινά για ένα θαύμα.

Δείτε το βίντεο από το λεπτό 52:16 έως το 1:05:07


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad