Ηλία Κοτρότσος: Με αδικείτε κ. Στάϊκε... - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Μαΐου 2020

Ηλία Κοτρότσος: Με αδικείτε κ. Στάϊκε...


Ο κ. Ηλία Κοτρότσος απαντά στο δελτίο τύπου της «Αναζοωγόνησης Ξηρομέρου» (δείτε εδώ) και τον κ. Στάϊκο.

Με αδικείτε κ.Στάϊκε..

Πολλάκις αναρωτήθηκα γιατί η ανάρτηση μου "Ο Δήμος ανήκει στους δημότες του" στα κοινωνικά δίκτυα σας όχλησε αφού ρητά και με σαφήνεια αναφέρομαι στη δημοτική αντιπολίτευση που διαχειρίστηκε ως Δημοτική Αρχή το Δήμο Ξηρομέρου.

Ποιος νοήμων άνθρωπος, με στοιχειώδη λογική επάρκεια θα σας ενέτασε στη στείρα δημοτική αντιπολίτευση;

Όταν εσείς δημόσια, ξεκάθαρα και με παρρησία δηλώνεται ότι στηρίζεται ακόμη και εθελοντικά ενέργειες της Δημοτικής Αρχής;

Όταν εσείς ψηφίζεται 9 στις 10 φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο κάθε θέμα και πρόταση που καταθέτει προς ψήφιση η νέα Δημοτική Αρχή.

Όταν εσείς στέκεστε σταθερά δίπλα με την ψήφο σας στη νέα Δημοτική Αρχή ακόμη και όταν απείθαρχα μέλη της απουσιάζουν από τις συνεδριάσεις..

Επί της ταμπακιέρας...

Στην εποικοδομητική συμπολίτευση με πικρίες είστε για εμάς κ Στάϊκο..
Πικρίες δικαιολογημένες ίσως που συναντά ο καθείς και μεταξύ μελών των καλυτέρων οικογενειών ..

Θα μου επιτρέψετε όμως να συνεχίσω να εκφράζω την άποψη μου δημόσια, όπως θαρρώ ότι πράττεται και εσείς και όχι κρυπτώμενος σε ανώνυμα σχόλια, ακόμη και αν ο Αστακός είναι μικρός και πολλάκις με... "δρόμους ολισθηρούς".

Με ειλικρινή αγάπη πάντα στη διάθεση σας..

Ηλίας Κοτρότσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad