Η πρωτοβουλία για τη συνάντηση των δημάρχων ανήκει στον Πρόεδρο της Αιτωλικής Αναπτυξιακής ΑΕ ΟΤΑ κ. Γιώργο Κοτρώνη, ο οποίος σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας κ. Μπάμπη Μιχαλόπουλο και τη σημαντική συμβολή των Δημάρχων, βρίσκονται σε στάδιο διερεύνησης εφαρμογής ενός φιλόδοξου project για ενιαία διαχείριση συγκεκριμένων τομέων του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι επόμενες συναντήσεις των δημάρχων θα διευρυνθούν ώστε να συμμετέχουν σε αυτές εκπρόσωποι φορέων. Βασική επιδίωξη όλων αποτελούν η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τόπου και η στήριξη των τοπικών οικονομιών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.