Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ξηρομέρου: Ο Δήμος Ξηρομέρου θα κόψει τις παροχές νερού όλων ή θα επιλέξει; - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουνίου 2020

Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ξηρομέρου: Ο Δήμος Ξηρομέρου θα κόψει τις παροχές νερού όλων ή θα επιλέξει;


Διαβάσαμε στα τοπικά blogs ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου ότι θα κόψει τις παροχές νερού εκτός πόλεως Αστακού, γιατί υπάρχει έλλειψη νερού για την πόλη.

Καταρχήν, τι εννοούν "εκτός πόλεως"; Εκτός πόλεως υπάρχουν παροχές σε οικίες, σε επιχειρήσεις π.χ. Ιόνιο και Νηρεύς και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις.

Επίσης, πως θα κόψει νόμιμες παροχές που έχει εγκρίνει και οι ιδιοκτήτες πληρώνουν κανονικά.

Η αλήθεια είναι ότι το νερό επαρκεί για όλους αρκεί να γίνεται σωστή διαχείριση στα μοτέρ και στις βλάβες.

Στην διαδρομή μέχρι τις πηγές υπάρχουν πολλές βλάβες - διαρροές και το νερό χύνεται ανεξέλεγκτα. Αντί οι υπεύθυνοι να κόψουν "κεφάλια" καλό είναι να βάλουν τάξη και να υποχρεώσουν όσους δεν έχουν ρολόγια ύδρευσης ή είναι χαλασμένα, να βάλουν ή να τα αντικαταστήσουν αντίστοιχα αλλιώς να τους κόψουν την παροχή.

Ήδη έχουν κάνει αύξηση των τελών ύδρευσης τόσο όσο πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

Ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Ξηρομέρου, ζητά για τα μέλη του να έχουν όλες οι κτηνοτροφικές επιχειρήσεις νερό και ρεύμα όπως επιβάλλεται απ' τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανάπτυξη και να μην γυρίσουμε σαράντα χρόνια πίσω να παίρνουμε νερό απ' τα πηγάδια και να κουβαλάμε με τα δοχεία και τα γαϊδούρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad