Θεόδωρος Λιβάνης: Εγώ ο άμισθος Αντιδήμαρχος και εσύ ο έμμισθος Αντιδήμαρχος κύριε Σαμαλέκο!!! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


19 Ιουνίου 2020

Θεόδωρος Λιβάνης: Εγώ ο άμισθος Αντιδήμαρχος και εσύ ο έμμισθος Αντιδήμαρχος κύριε Σαμαλέκο!!!


Κύριε Σαμαλέκο εγώ είμαι ένας από τους προηγούμενους Αντιδημάρχους που αποκαλείτε ανεπίδεκτο μαθήσεως. 

Κύριε Σαμαλέκο εγώ παρέδωσα στην δημοτική αρχή που εσείς είστε τώρα Αντιδήμαρχος όλα τα αντιλιοστάσια σε πάρα πολύ καλή κατάσταση καθώς και τους χλωριωτές να λειτουργούν παντού και χλωριωμένες δεξαμενές. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι λειτουργούν ακόμη και σήμερα μετά από εννέα μήνες χωρίς κάποια συντήρηση από εσάς ή την διοίκηση σας. 

Η παράταξή μας στα πέντε χρόνια διοικήσεως κατάφερε να μειώσει την σπατάλη ρεύματος από το ποσό των 1715.000 ευρώ που ήταν το έτος 2013 να πάει το πρώτο τετράμηνο του 2014 στο 1500.000 και τελικά να καταφέρει να παραδώσει σε εσάς κατανάλωση ρεύματος στο 1.000.000 ευρώ το έτος. 

Κύριε Σαμαλέκο αυτό το αποτέλεσμα ήρθε με δικιά μου προσωπική εργασία και με έναν υπάλληλο από την υπηρεσία αντίθετα με εσάς που έχετε ήδη τέσσερις υδραυλικούς και μαθαίνουμε ότι θα προσλάβετε και πέμπτο. Καλά θα κάνετε να κλέψετε λίγο χρόνο από την συνεχιζόμενη εμφάνιση στο fb και τις αστείες δηλώσεις σας για τη δήθεν μη προσφορά μου σαν αρμόδιος αντιδήμαρχος ύδρευσης άμισθος και να ασχοληθείτε σοβαρά ώστε να επιλύσετε επιτέλους το πρόβλημα ύδρευσης του Αρχωντοχωρίου. Καταφέρατε να αφήσετε το χωριό χωρίς νερό αρκετές ημέρες και ακόμα μετράτε μέρες θητείας.

Όσο για την εκλογή μου, εγώ κύριε Σαμαλέκο κρίθηκα ως αρμόδιος αντιδήμαρχος και εκλέχτηκα, εσείς θα κριθείτε.

Παρακαλώ λοιπόν σοβαρευτείτε γιατί πριν αναλάβετε την έμμισθη καρέκλα ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ....

Δημοτικός Σύμβουλος 
Θεόδωρος Λιβάνης 
Δυνατό Ξηρόμερο πρώτα ο πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad