Δήμος Ξηρομέρου: Ενημέρωση των Συλλόγων σχετικά με την απαγόρευση των πανηγύρεων μέχρι το τέλος Ιουλίου 2020 - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Ενημέρωση των Συλλόγων σχετικά με την απαγόρευση των πανηγύρεων μέχρι το τέλος Ιουλίου 2020


Ανακοίνωση -Ενημέρωση

Ενημερώνουμε τους Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους φορείς που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ξηρομέρου ότι εκδόθηκε το ΦEK 2857/Β΄/13-07-2020 σχετικά με το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης πανηγύρεων και άλλων αντίστοιχων δημόσιων ανοιχτών εκδηλώσεων τοπικού ή μη χαρακτήρα από ιδιωτικούς ή μη φορείς , στο σύνολο της Επικράτειας για το χρονικό διάστημα από 13.07.2020 έως και 31.07.2020, προς τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 .

Παρακαλούμε τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων μας να λάβουν γνώση του περιεχομένου τoυ παραπάνω ΦΕΚ το οποίο επισυνάπτουμε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad