Το Λιμάνι του Αστακού επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίων Ζαΐμης - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Το Λιμάνι του Αστακού επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας κ. Φωκίων Ζαΐμης


Το Λιμάνι του Αστακού επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης, όπου και συναντήθηκε με τον Δημήτρη Κολώνια Πρόεδρο της εταιρείας Akarport, που διαχειρίζεται τις λιμενικές εγκαταστάσεις.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα γεωγραφικά και τεχνικά πλεονεκτήματα του λιμανιού, οι παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και τα προβλήματα που δημιουργούνται από την έλλειψη σύνδεσης του οδικού δικτύου με την Ιόνια οδό, ενώ διερευνήθηκαν οι δυνατότητες που υπάρχουν για την περαιτέρω αξιοποίησή του λιμένα, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Κατά την τοποθέτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «Πρόκειται για ένα αρκετά προικισμένο λιμάνι και διαμετακομιστικό κέντρο μεταφοράς με τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες. Ωστόσο, απαιτείται προσεκτικός σχεδιασμός σε ότι αφορά την αξιολόγηση των επενδυτικών προτάσεων που υποβάλλονται για την πώληση του λιμένα, ώστε να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι παραγωγικές και εμπορικές δυνατότητες της Δυτικής Ελλάδας».

Παρών στη συνάντηση ήταν ο συνεργάτης του κ. Ζαΐμη, Δημήτρης Μπαρμπούνης.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad