Αστακός: Πέρα από κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου «Οι Ματαιωμένοι Αρραβώνες» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


12 Αυγούστου 2020

Αστακός: Πέρα από κάθε προσδοκία η συμμετοχή του κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου «Οι Ματαιωμένοι Αρραβώνες»


Πέρα από κάθε προσδοκία συμμετοχής κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση την Κυριακή 9 Αυγούστου για την παρουσίαση του βιβλίου της Βησσαρίας Ζορμπά-Ραμμοπούλου «ΟΙ ΜΑΤΑΙΩΜΕΝΟΙ ΑΡΡΑΒΩΝΕΣ».

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασαν οι: Βαλεντίνη Παύλου - Θεατρολόγος, Χρήστος Ραμμόπουλος - Λυρικός - Ηθοποιός και η φιλόλογος Θεοδώρα Παπανικολάου.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού Γιάννα Ζουλά και χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου, Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Μάντζαρης

Παρευρέθηκαν οι Γιάννης Τριανταφυλλάκης, Δήμαρχος Ξηρομέρου, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου αρχιμανδρίτης Δαυίδ Μπαζούλας, ο πρ. Υπουργός Εργασίας Δημήτρης Στρατούλης, ο πρ. Πρόεδρος της πρ. Κοινότητας Αστακού και πρ. Λυκειάρχης Λάμπρος Πιτσούλιας, ο καθηγητής του Παν/μιου Αθηνών Παναγιώτης Κόντος, ο αντιδήμαρχος Ξηρομέρου Κώστας Μπαμπούρης, η πρόεδρος του Τοπικού διαμερίσματος Αρετή Γριτσίπη και η Αντιπρόεδρος Χρυσούλα Δράκα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Χοβολιωτών Γιώργος Βασίλας, τα μέλη του Δ.Σ Συλλόγου Γυναικών Αστακού και όπως προαναφέραμε πλήθος κόσμου.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν προϊόν συνεργασίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου και του Συλλόγου Γυναικών Αστακού.Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad