Δήμος Ξηρομέρου: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων voucher για τα ΚΔΑΠ - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων voucher για τα ΚΔΑΠ


Αστακός, 21/8/2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, Ν.Π.Ι.Δ.
Πληρ: ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
T.K. 300 06
Τηλ.: 2646 041482
Fax: 2646041482
e-mail: koinofelisxiromerou2019@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου σας ενημερώνει ότι σήμερα ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα των δικαιούχων voucher για τη δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής - ΕΣΠΑ - ΚΔΑΠ (5-12 ετών), για το έτος 2020-2021.

Έχοντας στη διαχείριση και εποπτεία μας τρία (3) Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Αστακού - Κανδήλας - Φυτειών) και ετοιμάζοντας ένα τέταρτο ΚΔΑΠ, που θα ξεκινήσει φέτος τη λειτουργία του στην Παλαιομάνινα, σας παρουσιάζουμε τις αιτήσεις και τα οριστικά αποτελέσμτα που αφορούν το Δήμο μας και τις δομές μας, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΕΤΑΑ:


*Οι απορριπτέοι είναι όλοι λόγω υψηλού εισοδήματος σύμφωνα με τα κριτήρια και κάποιοι λόγω μη υποβολής φορολογικής δήλωσης οικ. έτους 2019.

Κατόπιν των ανωτέρω προκύπτει ότι το ενδιαφέρον σας ήταν ιδιαίτερα μεγάλο και φέτος για τα 4 ΚΔΑΠ του Δήμου μας και διαπιστώνεται εδώ, όπως και σε όλους τους Δήμους στην Ελλάδα, πως το ποσοστό των παιδιών με πλήρη φάκελο, που έχει δηλαδή όλες τις προδιαγραφές για να ενταχθεί στο πρόγραμμα μέσω ΕΣΠΑ, αλλά δεν λαμβάνει voucher με τα σημερινά δεδομένα, κινείται σε υψηλό ποσοστό. Ελπίζουμε στην μελλοντική διαχείριση από τους αρμόδιους του εν λόγω προβλήματος και στην δικαίωση χιλιάδων γονιών σε όλους τους Δήμους.

Στο σημείο αυτό, να σας ενημερώσουμε ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση είναι ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα και σχεδιάζει ήδη το επόμενο βήμα για την εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερομένων για τα ΚΔΑΠ μας. Σας υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το καλύτερο ώστε κανένα παιδί να μη μείνει εκτός ΚΔΑΠ.

Σας ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς και σας υποσχόμαστε τις καλύτερες παροχές για τα παιδιά σας, στις τόσο σημαντικές κοινωνικές δομές του Δήμου μας.

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση
του Δήμου Ξηρομέρου

Ο Πρόεδρος
Μάντζαρης Ελευθέριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad