Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Επανεγγραφές μελών εν όψη της εκλογικής διαδικασίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Σεπτεμβρίου 2020

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Επανεγγραφές μελών εν όψη της εκλογικής διαδικασίας


Αγαπητοί Φίλοι 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών εν όψη της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των νέων οργάνων του, παρακαλεί όσα μέλη ήταν εγγεγραμμένα στα μητρώα του Συλλόγου των τελευταίων χρόνων (πλην της περιόδου 2018-2020) και επιθυμούν να παραμείνουν μέλη και να συμμετάσχουν στην διαδικασία των εκλογών, να μας αποστείλουν στα email hmponis@gmail.com ή στου Συλλόγου sylloogosastakioton1@gmail.com μια αίτηση επανεγγραφής για να κατοχυρωθεί επίσημα στην λίστα μελών αλλά και στον εκλογικό κατάλογο.

Διευκρινίζουμε ότι όσοι έχουν δώσει την αίτηση τους το διάστημα 2018-2020 ή όσοι ψήφισαν στις εκλογές του 2018 ή όσοι συμμετείχαν στην Γ.Σ. που διεξήχθη το 2019, δεν συμπεριλαμβάνονται στην συγκεκριμένη απαίτηση. 

Η ενημέρωση αφορά μόνο ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ στις περιόδους προ του 2018 και πίσω και φυσικά δεν συμμετείχαν ούτε στις εκλογές του 2018 ούτε στην Γενική συνέλευση ούτε έχουν καταθέσει εκ νέου αίτηση στις διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Ο λόγος είναι ότι δεν θέλουμε να υπάρχει καμιά υπόνοια αποκλεισμού κάποιων από την εκλογική διαδικασία. Δυστυχώς η κατάσταση που παραλάβαμε ως προς το μητρώο μελών από την προηγούμενη διοίκηση δεν ήταν και ότι καλύτερο. 

Επομένως στα πιο πάνω email όσοι επιθυμούν να επαναδραστηροποιηθούν ας μας στείλουν την νέα αίτηση τους. Παράλληλα δε, θα λάβουν τους απολογισμούς (διοικητικό και οικονομικό) και εν συνεχεία θα έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στις εκλογές που θα ανακοινωθούν από το Δ.Σ. τις επόμενες ήμερες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad