«Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»: Η Αλήθεια και οι ανόητες συκοφαντίες - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Οκτωβρίου 2020

«Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»: Η Αλήθεια και οι ανόητες συκοφαντίες


Η Αλήθεια και οι ανόητες συκοφαντίες.


Ενώ η προσωπική άποψη του κάθε ενός μας, όσο και της Δημοτικής μας Παράταξης μας Αναζωογόνηση Ξηρομέρου συνολικά για την ΠΟΑΥ είναι γνωστή και παραμένει η ίδια από την Προεκλογική περίοδο μέχρι και σήμερα, με την οποία είμαστε Αρνητικοί στην εφαρμογή της ΠΟΑΥ και με πρακτικά λόγια στην εγκατάσταση μονάδων Ιχθυοκαλλιεργειών από τον κόλπο του Αστακού και την παραθαλάσσια έκταση μέχρι τον Μύτικα, την Πάλαιρο και γύρω από τα νησιά Καστό και Κάλαμο, δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτούς τους χυδαίους λασπολόγους που με 10 περίπου σχόλια στόλιζαν δεόντως τον Επικεφαλής της Παράταξης Παναγιώτη Στάικο, ότι εκείνος σκοπίμως έλειπε από την επιτροπή Αγώνα,της οποίας είναι μέλος κατά τις αφισοκολλήσεις σε κάποια χωριά, ενώ η αλήθεια είναι απλά ότι δεν είχε ειδοποιηθεί, αλλά στις συγκεντρώσεις -εκδηλώσεως διαμαρτυρίας, στις οποίες δυστυχώς δεν έλαβε μέρος πολύς κόσμος, ήταν παρών όπως και τα περισσότερα μέλη της παράταξης και ο λόγος του στο λίγο διάστημα που έκανε την τοποθέτηση του ήταν πολύ ενωτικός, όπως εξ άλλου ενωτικό είναι και το κλίμα στην συντριπτική μερίδα της Κοινωνίας ανεξάρτητα από το αν ήταν παρούσα ή απούσα από τις δυο εκδηλώσεις.

Υπάρχουν τομείς, που θα πρέπει να κάνουμε τις παρατηρήσεις μας και να προβάλουμε τις ενστάσεις μας ως Αντιπολίτευσης, αλλά σε τέτοια θέματα δεν πρέπει να υπάρχουν μικροπολιτικές σκοπιμότητες και να προσδοκάμε σε αποτυχία, για να εξαπολύσουμε μύδρους μικροψυχίας.

Μακριά από εμάς αυτά και δεν κατανοούμε αυτούς τους ανόητους λασπολόγους, οι οποίοι με τις ανοησίες τους πάνε να δηλητηριάσουν το κλίμα ομοψυχίας, που υπάρχει στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Επιτροπή Αγώνα, αλλά και στην Κοινωνία γενικότερα και εμείς λειτουργώντας θεσμικά, έχουμε εξουσιοδοτήσει τον Δήμαρχο, να έχει κάθε χρήσιμη επαφή με αρμόδιους φορείς και να ενημερώνει την επιτροπή αγώνα.

Οι φωτογραφίες, video δείχνουν την συμμετοχή της παράταξης μας στις κινητοποιήσεις και παράλληλα, από την δεξαμενή των Βλυζιανών να τρέχει πολύ νερό στα πλαίσια της καθημερινότητας, αλλά αυτό είναι άλλο πράγμα και το οποίο πιστεύουμε πως αύριο κιόλας θα έχει διορθωθεί. 

Αστακός 18/10/2020 

Εκ του Γραφείου Τύπου της Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad