Δήμος Ξηρομέρου: Ολοκλήρωση των διαδικασιών για έναρξη του Προγράμματος Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Νοεμβρίου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Ολοκλήρωση των διαδικασιών για έναρξη του Προγράμματος Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες


Ημ/νία: 14/11/2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την κατάρτιση του πίνακα των επιτυχόντων πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι θα αναλάβουν την πραγματοποίηση του Προγράμματος Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ένα πρόγραμμα που πραγματοποιείται δεκαετίες από άλλους Δήμους και είναι επιδοτούμενο από τη ΓΓΑ. Το πρόγραμμα διαρκεί οκτώ μήνες, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, στη σχολική, στην εφηβική και στους ενηλίκους. Περιλαμβάνει όλη τη γκάμα των αθλητικών δραστηριοτήτων, από προγράμματα για μαθητές που δίνουν σε στρατιωτικές σχολές και αστυνομία, αεροβική, μέχρι πεζοπορία και ποδηλασία.

Θα πραγματοποιείται σε αθλητικά κέντρα και ανοιχτούς χώρους και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ξηρομέρου και θα ξεκινήσει την 1η Δεκεμβρίου, εφ' όσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες της χώρας.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν ανακοινώσεις και θα δοθούν πληροφορίες για τη συγκρότηση των ομάδων ανά περιοχή και δραστηριότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο για την αμέριστη συμπαράσταση που έδειξε, ώστε ο Δήμος Ξηρομέρου να ενταχθεί για πρώτη φορά στο πρόγραμμα της ΓΓΑ, το Δ.Σ. της Κοινωφελούς και το προσωπικό της Κοινωφελούς, που βοήθησε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση αυτής της δράσης.

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Ξ
Λευτέρης Μάντζαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad