Αστακός: Σε πόλο έλξης επισκεπτών θέλει να µετατρέψει τον κτηριακό πλούτο της πόλης ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


17 Νοεμβρίου 2020

Αστακός: Σε πόλο έλξης επισκεπτών θέλει να µετατρέψει τον κτηριακό πλούτο της πόλης ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης


Tρόπο για την ανάδειξη των νεοκλασικών κτισμάτων, που ακολουθούν την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική Τσίλλερ, στον Αστακό, αναζητά η δημοτική αρχή Ξηρομέρου.

Όλα τα αρχιτεκτονικά «διαμάντια» του Αστακού ανήκουν σε ιδιώτες, πλην ενός που πέρασε στα χέρια του Δήμου πριν πολλά χρόνια. Η νυν δημοτική αρχή κάνει ενέργειες για την ένταξη αναπαλαίωσης του κτηρίου στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», προκειμένου να διασωθεί και να αξιοποιηθεί. Στόχος του Δημάρχου, Γιάννη Τριανταφυλλάκη, όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ, είναι, το ακίνητο αυτό, να αποτελέσει δείγμα της αρχιτεκτονικής του παλιού Αστακού, που σιγά – σιγά εκλείπει καθώς τα παλιά κτήρια, αντικαθίστανται με σύγχρονα και μοντέρνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad