Π.Στάϊκος: Έκκληση στους Υγειονομικούς του Δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα να συμμετάσχουμε εθελοντικά στον εμβολιασμό των κατοίκων για τον COVID-19 - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Π.Στάϊκος: Έκκληση στους Υγειονομικούς του Δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα να συμμετάσχουμε εθελοντικά στον εμβολιασμό των κατοίκων για τον COVID-19


Προς τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Ιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Κύριε Δήμαρχε με χαρά διάβασα στα τοπικά blogs ότι ανακοινώθηκε, πως θα λειτουργήσουν τα τέσσερα πρώτα εμβολιαστικά κέντρα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα χρόνου, μια και αυτό έχει καθοριστεί από το Υπουργείο Υγείας πως πολύ σύντομα, θα υπάρξει αντίστοιχη ανακοίνωση και για τον δικό μας Δήμο Ξηρομέρου, όπου προβλέπεται να αρχίσει ο εμβολιασμός αρχικά των υγειονομικών, των αστυνομικών, των ηλικιωμένων όπως και των ευπαθών ομάδων – ανθρώπων υψηλού κινδύνου που είναι επιτακτική ανάγκη για να μπορέσουμε να φύγουμε από την λαίλαπα του COVID- Sars 19.

Επί τη ευκαιρία κάνω έκκληση σε όλους τους Υγειονομικούς του Δημόσιου, αλλά και του Ιδιωτικού τομέα να συμμετάσχουμε εθελοντικά, βοηθώντας στα εμβολιαστικά κέντρα, για να υπάρξει ο δυνατόν συντομότερος και μαζικότερος εμβολιασμός του πληθυσμού (όποιοι το επιθυμούν βέβαια, αφού ο εμβολιασμός είναι εθελοντικός και μόνο), στον οποίων θα μπορούσαν, να βοηθήσουν και συνταξιούχοι γιατροί και νοσηλευτές –νοσηλεύτριες και μαίες.

Εννοείται πως η εθελοντική μου συμμετοχή μου στον εμβολιασμό είναι δεδομένη και είμαι στην διάθεση του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Αστακού για τον προγραμματισμό και τον συντονισμό και με την δήλωση πως προτίθεμαι να εμβολιαστώ δημόσια πρώτος, αν είναι δυνατόν.

Αστακός 11/12/2020 

Με τιμή 
Dr . Παναγιώτης Στάικος
Ειδικός Γενικός Ιατρός
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad