Η "Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας" στο Facebook - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Δεκεμβρίου 2020

Η "Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας" στο Facebook


Ημερομηνία, 9.12.2020 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΑΥ
ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Λειτουργία ομάδας στο Facebook.

Από σήμερα τέθηκε σε λειτουργία η ομάδα της Επιτροπής Αγώνα στο Facebook. Αναζητήστε την με τον τίτλο: «Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας».

Σκοπός η ενημέρωση και η άμεση επικοινωνία με τους κατοίκους του τόπου μας, αλλά και τους πολλούς ετεροδημότες που πάντα κρατάνε άρρηκτους τους δεσμούς τους με τον τόπο καταγωγής τους, τον επισκέπτονται, έχουν συγγενείς, έχουν περιουσία.

Στην ομάδα θα ανεβαίνει συνεχώς ενημερωτικό υλικό, αλλά θέλουμε και από τους συμπατριώτες μας να συμμετέχουν με αναρτήσεις, καταθέτοντας τους προβληματισμούς τους, με συζητήσεις, με γνώμες και με προτάσεις.

Στους καιρούς της πανδημίας του Covid, η Επιτροπή Αγώνα δεν διανοείται να μπει στην διαδικασία να κινητοποιήσει κόσμο με φυσική παρουσία και επιλέγει τους δρόμους που δίνει η τεχνολογία, για να ακουστούν τα θέλω της κοινωνίας, που κάποιοι προκλητικά τα αγνοούν, που όλοι εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε συντριπτικό ποσοστό λέει ένα μεγάλο ΟΧΙ στον προτεινόμενο σχεδιασμό της Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad