Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Αναβολή εκλογών και Γενικής Συνέλευσης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Μαρτίου 2021

Σύλλογος Γυναικών Αστακού: Αναβολή εκλογών και Γενικής Συνέλευσης


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ & ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, του οποίου η τριετής θητεία λήγει, ανακοινώνει στα μέλη του, ότι κάτω από τις παρούσες υγειονομικές συνθήκες και συνεπεία των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid 19, η προβλεπόμενη από το καταστατικό σύγκλιση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών και οι αρχαιρεσίες των εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Κατόπιν των ανωτέρω, το Δ.Σ., αποφάσισε ομόφωνα την παράταση της θητείας του, μέχρι λήξεως των περιοριστικών μέτρων τα οποία έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας.

Θα επανέλθουμε με νεότερα.

Ωστόσο, όσα μέλη μας επιθυμούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες προηγούμενων ετών, μπορούν να επικοινωνήσουν με την ταμία του Δ.Σ. Μαρία Μερισιώτη-Μπαμπούρη στο εξής τηλ. 6972107388

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad