Και ο Δήμος Ξηρομέρου στην Ενεργειακή Κοινότητα της Περιφέρειας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαρτίου 2021

Και ο Δήμος Ξηρομέρου στην Ενεργειακή Κοινότητα της Περιφέρειας


Μετά την Αμφιλοχία, το Θέρμο και το Δήμο Μεσολογγίου, που αμφιταλαντεύτηκε αρκετά σε σχέση με το ζήτημα και ο Δήμος Ξηρομέρου θα ενταχθεί στο μεγάλο project της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το γεγονός έγινε γνωστό μετά τη συνάντηση του αρμοδίου αντιπεριφερειάρχη Λάμπρου Δημητρογιάννη με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

«Η στενή συνεργασία με τους δήμους για υλοποίηση δράσεων συνεχίζεται! Σε συνεργασία με το Δήμο Ξηρομέρου, ξεκινήσαμε την εξειδίκευση των απαραίτητων ενεργειών για αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων, στα πλαίσια της Συνεργασίας που έχουμε θεσμικά εγκρίνει. Ήδη έχουμε συναποφασίσει συγκεκριμένα μέτρα με σαφές χρονοδιάγραμμα» σημείωσε ο Λ. Δημητρογιάννης με ανάρτησή του στα social media και πρόσθεσε: «Παράλληλα, τέθηκε επίσημα ως αίτημα και η συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου στις Ενεργειακές Κοινότητες της Περιφέρειας! Να ευχαριστήσω τα υπηρεσιακά στελέχη Περιφέρειας-Δήμου για τη συνδρομή τους, καθώς και τη Δημοτική αρχή για την ευέλικτη συνεργασία!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad