Το "ευχαριστώ" του Καραγκούνη στον Σταϊκούρα για την καταβολή της στρεμματικής αποζημίωσης - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Απριλίου 2021

Το "ευχαριστώ" του Καραγκούνη στον Σταϊκούρα για την καταβολή της στρεμματικής αποζημίωσης


Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα 1η Απριλίου 2021 υπό τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα με θέμα “την τρέχουσα οικονομική κατάσταση και τις προοπτικές της σε περιφερειακό επίπεδο, εν προκειμένω για την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος”, πέραν των όσων εξαιρετικά σημαντικών σχολίων ακούστηκαν για τη συνέχιση της οικονομικής και εν γένει στήριξης των επιχειρήσεων λόγω της πανδημίας, ο κύριος υπουργός μας ενημέρωσε ότι προέβη στην υιοθέτηση και κατ’ επέκταση έγκριση του αιτήματος που σύσσωμοι οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, και όχι μόνο, είχαμε υποβάλει περί της στρεμματικής αποζημίωσης των πληγέντων από την πανδημία παραγωγών επιτραπέζιας ελιάς καλαμών που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική αντίστοιχη δράση στήριξης του ΥπΑΑΤ. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Σταϊκούρας ανακοίνωσε ότι ενέκρινε το ποσό των 8 εκατομμυρίων ευρώ για την καταβολή της στρεμματικής αποζημίωσης των 70 ευρώ ανά στρέμμα 8000 ελαιοπαραγωγών που τα είχαν στερηθεί. 

Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον Υπουργό που με την λήψη αυτής της απόφασης ικανοποίησε ένα δίκαιο αίτημα που πολλαπλώς είχαμε αναφέρει και αποκατέστησε έτσι την αδικία που υπέστη μεγάλη μερίδα των παραγωγών ελαίων καλαμών του νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad