Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Έγινε και αυτό! Οι σκύλοι και οι γάτες στην υπηρεσία φύλαξης των οικιακών απορριμμάτων και ουχί των ογκωδών αντικειμένων του Δήμου Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Απριλίου 2021

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Έγινε και αυτό! Οι σκύλοι και οι γάτες στην υπηρεσία φύλαξης των οικιακών απορριμμάτων και ουχί των ογκωδών αντικειμένων του Δήμου Ξηρομέρου


Έγινε και αυτό!!!

Οι σκύλοι και οι γάτες στην υπηρεσία φύλαξης των οικιακών Απορριμμάτων και ουχί των ογκωδών αντικειμένων του Δήμου Ξηρομέρου!!!


Στην Νέα Μέθοδο Αποκομιδής, η οποία φέρει την σφραγίδα και την υπογραφή του «νέου – τρομάρα σας για νέο» των απορριμμάτων συμμετέχουν και οι σκύλοι μήπως και σημειωθεί καμία τοιαύτη κλοπή!!!

Όλοι οι κάδοι σε ολόκληρο τον Δήμο Ξηρομέρου παραμένουν ξέχειλοι από οικιακά απορρίμματα και έτσι οι πολίτες είναι αναγκασμένοι να τα εναποθέτουν γύρω από τους κάδους απορριμμάτων.

Όσο για το πάρκο – ζούγκλα που σε 4 ημέρες έχουμε Μεγάλη Εβδομάδα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού κυρία Αρετής Γριτσίπη, οι οποίες όμως φαίνεται, πως πέφτουν στο κενό, αφού απευθύνονται εις ώτα μη ακουόντων, θυμίζει όχι πάρκο της Πρωτεύουσας του Δήμου, αλλά δασύ λιβάδι ικανό να εκθρέψει για μήνες αρκετές στάνες.

«Θερμά συγχαρητήρια» στην Δημοτική «μας» Αρχή!!!

Άλλη μια μεγάλη επιτυχία του κυρίου Δημάρχου!!!

Αυτό λέγεται Μέγα κατόρθωμα!!!

Αστακός 21/4/2021

Εκ του Γραφείου της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad