Επανασυντονισμός των δεκτών για τα ψηφιακά κανάλια την Παρασκευή 28 Μαϊου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαΐου 2021

Επανασυντονισμός των δεκτών για τα ψηφιακά κανάλια την Παρασκευή 28 Μαϊου


Αστακός 20.5.2021

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 18/2020, ΦΕΚ Β' 1752, 7/5/2020 και το κοινό χρονοδιάγραμμα της ΕΡΤ και της Digea, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 28 Μαΐου 2021, η εταιρεία θα προχωρήσει τη μετάβαση στις τελικές, διεθνώς κατοχυρωμένες, συχνότητες εκπομπής των τηλεοπτικών σταθμών στην Αχαΐα, την Ηλεία και σε τμήμα του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Θα χρειαστεί λοιπόν οι κάτοικοι στις 28 Μαΐου 2021 να επανασυντονίσουν το δέκτη τους (τηλεόραση ή αποκωδικοποιητή), καθώς πλέον το τηλεοπτικό πρόγραμμα θα μεταδίδεται σε νέες συχνότητες, διαφορετικά θα χάσουν όλα τα κανάλια και θα βλέπουν μαύρο στις οθόνες τους.

Επισυνάπτουμε προς διευκόλυνση των κατοίκων του Ξηρομέρου, αν τυχόν επηρεαστούν από τις αλλαγές, αναλυτικές οδηγίες και συχνές ερωτήσεις.


Εκ του Δήμου Ξηρομέρου


-  QAs short 11η περιοχή_28_05_21 f.pdf
-  Χρήσιμες πληροφορίες μετάβασης 28_05_21 f-1.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad